• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Faruk Koca istifa etti!

Yeniakit Publisher
2023-12-12 18:34:00 - 2023-12-12 18:44:42
Faruk Koca istifa etti!

Ankara'da dün akşam oynanan MKE Ankaragücü-Çaykur Rize spor maçına şiddet olayları damga vurdu.

Bitiş düdüğünün ardından sahaya giren MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, maçın hakemi Halil Umut Meler'i yumrukladı. Yere düşen Meler etrafını saran kişilerce tekmelendi. Yaşananlar büyük tepki çekti.

Başlatılan soruşturmada gözaltına alınan Faruk Koca ve 2 kişi tutuklandı. 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Meler'in tedavi gördüğü hastane önünde açıklama yapan hakemler ise yeni kararlar alacaklarını duyurdu.

Faruk Koca, cezaevinden avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada MKE Ankaragücü Başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

YILMAZ DURMUŞ

Hem Ak Parti eski milletvekili hem de MKE Ankaragücü takımının başkanı sıfatıyla sahaya inecek son, Türk hakemliğinin yıldızı bir hakemi beklemediği bir anda yumruklayarak yere düşüreceksin etrafındaki yalakalarında yere düşmüş birine tekme attıracaksın, bu ne ya sonra utanmadan ben hafif şiddette tokat attım değip milyonları aptal yerine koyacaksın bu ne pişkinlik yahu yoksa Ak Partili kökenli olduğun için koruma altında olduğunu mu zannettin, dilerim Allah'tan Türk Adaleti seni en yüksek derecede cezalandırır ve dolayısıyla bir daha kimse Türkiye'nin imajını zor durumda bırakacak benzer şeyleri yapmak isterken bir kaç kez düşünmeye sevk eder.

Kerem cem

Bu ve bunun gibi parayla başkan olup her istediğini yapabileceğini sanan ök...leri ahıra bağlamalı ömür boyu çıkmasın hapisten inşaallah
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23