• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Facebook'a içerik bulma derdini ortadan kaldıracak

Yeniakit Publisher
2016-01-28 22:19:00 - 2016-01-28 22:57:31
Facebook'a içerik bulma derdini ortadan kaldıracak

Facebook, kullanıcıların göstermek istedikleri içeriği daha rahat bulabilecekleri yeni bir özelliği kullanıma açtı.

Facebook'ta bulunma ve gezinmemizin yegane sebebi olan ilgimize göre beğendiğimiz sayfalar.

Facebook'ta beğendiğimiz sayfalar bizlere çeşitli konularda gelişmeleri haber vermekte. Ancak  beğendiğimiz sayfada yapılan bir paylaşımı görüp sonra arkadaşınıza "Samsung  2 yeni tablet daha çıkarıyormuş" dedikten sonra "Hani nerede" sorusu geldi mi sıkıntı başlıyor.

Uzun süren araştırmalar, sürekli mouse scroll'ünü aşağıya indirmeler ve o paylaşımı bulma işi oldukça can sıkıcı oluyor. Hele ki paylaşım çok ekside kalmışsa vay halinize. İşte tam bu noktada Facebook'un sayfalara getirdiği arama özelliği size deva olacak.

Yukarıda solda işaretli olan yere yazdığınız kelimeyi ya da kelime grubunu içeren paylaşımlar direkt olarak sağda paylaşım sırasına göre listelenmekte. 

Örneğin biz "samsung" yazdık, sağ tarafta Samsung ile ilgili haberler listelendi. Eğer siz arkadaşınıza bahsettiğiniz haberin, videonun vs. adını, ya da yapılan paylaşıma dair bir kelimeyi biliyorsanız böylelikle hiç zahmete girmeden bulabileceksiniz.

Bu fonksiyon ile sevdiğiniz sayfalarda özellikle bulmak istediğiniz paylaşımlarına rahatlıkla erişebileceksiniz. Fakat belirtmekte fayda var, biraz önce açılan bu özellik şu anda sadece web versiyonlarında geçerli. Mobilde şu anlık bulunmuyor, fakat kısa sürede mobil platformlara da gelecektir.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23