• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Facebook, Paris'e destek için profil fotoğraflarını Fransa Bayrağı yapıyor!

Yeniakit Publisher
2015-11-14 23:19:00 -
Facebook, Paris'e destek için profil fotoğraflarını Fransa Bayrağı yapıyor!

Bundan kısa bir süre önce LGBTİ topluluğuna destek için profil fotoğrafınızı gökkuşağı renklerine değiştirebiliyorken bu sefer de Fransa'ya destek için yapabiliyorsunuz.

Facebook'un duyarlılık konusundaki adımları devam ediyor. Toplumsal olaylara farklı açılardan destek veren Facebook, dün yaşanan Paris'teki terör olayları için "güvendeyim" özelliği eklemiş ve sizlere buradan detaylı olarak aktarmıştık. Şimdi ise daha önce LGBTİ topluluğu için daha önce yaptığı profil renklendirme uygulamasını tekrar Paris için harekete geçiren Facebook, dileyen ve bu tarz olaylara tepki vermek isteyen kullanıcılar için profil fotoğrafınını Fransa bayrağı renkleriyle renklendirmeyi öneriyor.



"Fransa'yı ve Paris halkını desteklemek için profil resmini değiştir." olarak değiştirmiş olan kişilerin profil resimlerinin altında çıkan paylaşım ile dilerseniz siz de profil resmi değiştirme tarafından fonu mavi-beyaz-kırmızı olacak şekilde ayarlayabiliyorsunuz.

Son dönemlerde sosyal sorumluluk adına önemli roller üstlenmeye başlayan Facebook ve Mark Zuckerberg'in bu tavrı da dünya genelinde takdir topladı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23