• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Facebook karmaşaya çözüm buluyor

Yeniakit Publisher
2016-05-20 10:11:00 -
Facebook karmaşaya çözüm buluyor

Haber akışında istediğimiz konu başlıklarını seçerek, görmek istemediğimiz fakat sürekli önümüze çıkan gönderileri engelleyebileceğiz.

Facebook'ta haber akışının karışık olduğunu ve ilgilenmediğiniz birçok gönderiyle karşılaştığınızı düşünüyorsanız endişe etmeyin, bu konuda yalnız değilsiniz. Milyonlarca Facebook kullanıcısı aynı dertten muzdarip.

Uzun zamandır devam eden bu karmaşanın önüne geçmek için Facebook sonunda bir adım attı. TNW'nin haberine göre Facebook, haber akışını kategorilere ayırmayı planlıyor. Henüz test aşamasında olan bu yeniliği şimdilik bazı mobil kullanıcıları görebiliyor.

Facebook'a getirilmesi planlanan bu özellik ile haber akışımızı kategorilere ayırıyoruz. Örneğin seyahat, müzik, TV ve filmler, yemek ve bilim seçeneklerini işaretlediğimizde; haber akışımızda sadece bu içerikteki paylaşımları görüyoruz. Ayrıca bu seçtiklerimizi de alt kategorilerine ayırabiliyoruz. Örneğin TV kategorisini seçtik ve alt kategori olarak diziyi işaretleyebiliyoruz.


Tabii seçim yapmak sizin elinizde. Yani bir sınırlandırma yapmak istemiyorsanız, herhangi bir seçim yapmak zorunda da değilsiniz. Üst paragrafta da belirttiğimiz üzere henüz test aşamasında olan yeni nesil haber akışı, başarı sağlandığı takdirde tüm kullanıcıların hizmetine sunulacak.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23