• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ey İmamoğlu, bakımsızlıktan yolda kalan İETT’nin motorundaki yangını bak bakalım kim söndürdü

Yeniakit Publisher
2022-09-16 12:11:00 -

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüslerde arızalar bitmek bilmiyor. İstanbul Küçükçekmece’de motoru alev alan İETT otobüsünü bu sefer öğrenciler söndürdü.

İstanbul'da sık sık yaşanan metro ve İETT arızalarına bir yenisi daha eklendi. CHP'li İBB tarafından bakımları yapılmadığı için arızalanan İETT otobüsleri, İstanbullu vatandaşları da mağdur etmeyi sürdürüyor.

Son yaşanan otobüs arızası İstanbul Küçükçekmece Halkalı mevkiinde meydana geldi.

Bakımsızlıktan motoru alev alan İETT vatandaşlar tarafından söndürülürken yangın tüpünü kullanan öğrenci dikkat çekti.

Öğrencinin yangını söndürmesi olası bir faciayı önlemiş oldu.

Otobüste gerçekleşen arızanın ardından vatandaşlar, otobüsten inmek zorunda kaldı.

Vatandaşların fazla dikkatli olması lazım

Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan İBB AK Parti Grup Sözcüsü Faruk Gökkuş, "CHP’li yönetimin, insanların can ve mal güvenliğini tehlikeye atan kazaları önlemek için bir an önce tedbir alması gerekiyor. Böyle devam ederse, her gün bu kazaların gerçekleşmesi kaçınılmaz sonuç. İstanbullular trafiğe çıkarken bu riski göz önünde bulundurarak daha fazla dikkatli olması lazım." açıklamasında bulundu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

HALKÇI

yakında o otobüs şoförleri tahkikata uğrayacak ama başka yönlü bunu yapanların hepsini yakacaklar kim varsa o tezgahın içinde...

Hasanali köse

Bu yunanoglan iett de ki uzman bilgisayar uzmanlarini cikarti yerine pkk lilari yerlestirdi Allah daha beter etsin bu uzmanlar simdi Mekkei mükerremenin sistemini yapiyorlar otpüs iett gibin aynisi genc mühentis kardesim diyor bunlar ermeni dölü bunlar vatan haini bunlar htp pkk yi yanina alan onlara bakanlik verecek bu kafirlere oy verenleri Allahim helak eyle amin amin amin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23