• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Evlilik dışı ilişkiler için dört dörtlük çağrı! HÜDA PAR'a işte bu yüzden saldırıyorlar

Yeniakit Publisher
2023-04-08 14:24:00 -

Cumhur İttifakı'na katıldığı için ve muhafazakâr bir parti olduğu laikçilerin yalanlarla hedef gösterip saldırdığı HÜDA-PAR'da Genel Merkez Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Zehra Çiftçi evlilik dışı ilişkiler için dört dörtlük bir çağrı yaptı.

 RECEP YEŞİL  İSTANBUL 

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklamasının ardından muhaliflerin hedefi haline geldi.

Aynı zamanda muhafazakâr bir parti olan HÜDA PAR; bu nedenle laikçi kafanın da yalan ve iftiralarına maruz kalıyor.

Evlilik dışı ilişkiler için dört dörtlük çağrı!

HÜDA-PAR Genel Merkez Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Zehra Çiftçi'nin son açıklamaları ise adeta laikçilerin uykusunu kaçırdı.

Evlilik dışı ilişkiler için dört dörtlük bir çağrı yapan Çiftçi, şu ifadeleri kullandı:

"Aile bir erkek ve kadının evlenmesiyle kurulur. Sapık ilişkilerle aynı yere konulamaz. Buna aile denemez. Devlet aile kurumunu korumalıdır. Gayrı meşru yollardan meydana gelmiş bir nesil, toplum içi felakettir. Batı tipi hayat tarzının ürünü olan evlilik dışı ilişkiler nesil emniyetini tehdit eden davranışlardır. Evlilik dışı ilişkilerin önüne geçilmelidir."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

SAMİMİ MÜSLÜMANLAR EVLİLİK DIŞI İLİŞKİLERİN HALİNİ KURAN-I KERİM'İN KAVİMLERİ ANLATIRKEN BAŞLARINA HANGİ SEBEPLERDEN FELAKETLERİN GELDİĞİNİ BİLİR VE ASLA EVLİLİK DIŞI İLİŞKİYE İZİN VEREREK GELECEK NESİLLERİN BOZULMASINA MUSADE ETMEZ. ELBETTE AİLE KADIN ERKEK VE ÇOCUKLARDAN OLUŞUR, BUNUN AKSİNİ İFADE EDEN KENDİNİ İNKAR ETMİŞ OLUR.

Sezai

Allah razı olsun çok güzel konuşmuş kitabın ortasından
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23