• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ev telefonları Türk Telekom’la akıllanıyor

Yeniakit Publisher
2013-11-22 20:28:28 - 2013-11-23 09:21:34
Ev telefonları Türk Telekom’la akıllanıyor

Türk Telekom, ev telefonlarını dünyanın en güncel Android işletim sistemine sahip akıllı telefonuna dönüştürüyor. Türk Telekom müşterilerine sunulacak akıllı ev telefonları; dokunmatik geniş ekranı, Wi-Fi internet özelliği ve kolay arama özelliğiyle hayatı daha konforlu hale getiriyor. Dünyada ilk olma özelliği taşıyan akıllı ev telefonu olan E4 ile TV seyredilebilecek, oyun oynanabilecek, tablet bilgisayarın sunduğu avantajlara sahip olunabilecek.

İSA ÖZGÜLLER / İSTANBUL - Yatırımlarıyla Türkiye’nin iletişim altyapısını en ileri teknolojilere hazır hale getiren Türk Telekom, dijital yaşam dönüşümünde yeni bir dönem başlatıyor. Türk Telekom, dünyada bir operatörün tasarlayıp geliştirdiği ilk akıllı ev telefonuyla, akıllı yaşam teknolojilerini herkes için ulaşılabilir hale getiriyor. Ev telefonu kullanım alışkanlıklarını kökten değiştirecek Türk Telekom akıllı ev telefonuyla internete girmek, televizyon seyretmek, oyun oynamak, müzik dinlemek ve sosyal ağlara bağlanmak mümkün.

E4 ARALIK’TA BAYİLERDE OLACAK

Dünyada 4 inç ekran genişliğine sahip, en güncel Android Jelly Bean işletim sistemli ilk ve tek akıllı ev telefonu E4 ile kullanıcılar dilerlerse evde ve ofiste var olan internet bağlantısı üzerinden internete girerek maillerini okuyabilecek, ofis dosyalarını açarak üzerinde çalışabilecek; Facebook, Twitter gibi sosyal medya uygulamalarını kullanabilecek. E4 içinde yüklü olan Wirofon uygulamasıyla kullanıcının bulunduğu yerdeki internet bağlantısı üzerinden, ev telefonu tarifesiyle konuşmasına da imkân tanıyacak. Türk Telekom akıllı ev telefonu E4; Wirofon, TTNET Müzik, Tivibu, Bulut Rehber, Bulut Depo, Akttar, Yardım Rehberim uygulamaları yüklenmiş olarak aralık ayı itibarıyla bütün Türk Telekom bayi ve ofislerinde satışa sunulacak.

YILMAZ: MÜŞTERİLERİMİZE DİJİTAL ÇAĞIN AVANTAJLARINI SUNUYORUZ

Akıllı ev telefonunun kamuoyuna tanıtım toplantısında konuşan Türk Telekom CEO’su Tahsin Yılmaz, iletişim sektörünün lideri olarak, “Dijital Yaşam Dönüşümü” vizyonuyla müşterileri için çözümler üretmeye devam ettiklerini söyledi.

Türkiye’de her yıl yaklaşık 1 milyon adet kablosuz ev telefonu satıldığına dikkat çeken Yılmaz, “3D vizyonumuz doğrultusunda, dijital çağın avantajlarını müşterilerimize en iyi şekilde sunmak için ürünlerimizi sürekli geliştiriyor ve çeşitlendiriyoruz. Bir yakınsama ürünü olarak akıllı ev telefonumuzu; Türk Telekom Grubu’nun bütün iletişim hizmetlerinin harmanlandığı bir platform, entegre bir iletişim cihazı olarak değerlendiriyoruz. Yeni ürünümüzle, Türkiye’de genişbant penetrasyonunu desteklemeyi ve mobil tarafla yapacağımız sinerji kampanyalarıyla müşterilerimize daha fazla değer katmayı hedefliyoruz” dedi.

AKILLI EV TELEFONUNU TÜRK MÜHENDİSLER GELİŞTİRDİ

Akıllı ev telefonunun ciddi bir çalışma sonucunda ortaya çıktığını belirten Tahsin Yılmaz, “Bütün mühendislik ve tasarım çalışmalarını Türkiye’de yaptığımız akıllı ev telefonumuzu ve orta vadede Türkiye’de üretmeyi hedefliyoruz. Önümüzdeki dönemde, pazara daha farklı segmentlerde farklı tüketici ihtiyaçlarını karşılayan cihazları sunmayı hazırlanıyoruz” diye konuştu.


x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23