• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

‘ETÖ ile mücadelenin faturasını hesap edecek makine yok’

Yeniakit Publisher
2013-05-15 21:17:00 - 2013-05-15 21:17:51
‘ETÖ ile mücadelenin faturasını hesap edecek makine yok’

Akil İnsanlar Karadeniz Komisyonu üyesi Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ve Akil İnsanlar Karadeniz Komisyonu Başkan Vekili Vedat Bilgin bugün akşam saatlerinde sivil toplum örgütleri ile bir araya gelerek yapacakları toplantı için Giresun’a geldile

GİRESUN - “Bize eleştiri yapanların yüzde 99’u bizim alanımızı karıştırıyor” diyen Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, “Onlar bizi teröristle mücadeleyle irtibatlandırıyorlar.Terörist devletin güvenlik görevidir. Bizim eylemimiz bataklığı kurutma, terör eylemini bitirme mücadelesi. Giresun’dan Güneydoğu’ya gönderdiğimiz memur, benim üyem sıkıntıda. Niye? Hem geri kalmışlık var Hakkari Yüksekova, Batman hem de can güvenliği sorunu var. Şebinkarahisar’da geri kalmışlık var ama can güvenliği sorunu yok. Dolayısıyla eşit yurttaşlığı, eşit çalışanlara da döndürmek istiyoruz. Yani tabut siyasetinin bitmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.
On binlerce can kaybının sona ermesi için çalıştıklarını kaydeden Gündoğdu “Mali kayıplarımız sona ersin istiyoruz. Hükümetle pazarlığa oturuyoruz para yok. Sadece PKK ile mücadelede 480 Milyar TL para harcanmış. Ergenekon’la mücadelede ne harcadığımızı daha hesap edebilen bir makine icat edilmedi. Onun için biz Ergenekon terör örgütünden de, PKK terör örgütünden de kurtulmak istiyoruz. Milletin de böyle istediğini biliyoruz” diye konuştu.
Akil İnsanlar Karadeniz Grubu Başkan Vekili Vedat Bilgin ise “Türkiye bugün çok hayırlı bir iş yapıyor ve toplumda buna destek veriyor. Sivil kesimlerde bize oldukça destek veriyor. Karadeniz’de destek yüzde altmışlardaydı, bugün ise yüzde seksenlere ulaşmış durumda.”
Öte yandan, Akil İnsanlar Heyeti Karadeniz Bölgesi Grubu Başkanvekili Vedat Bilgin ve Grup Üyesi Ahmet Gündoğdu Giresun Valisi Dursun Ali Şahin’i ziyaret etti.
 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23