• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Esrar yetiştirmekten aranan 65 yaşındaki kadın, ekipleri şok etti! Bakın nerede bulundu

Yeniakit Publisher
2024-04-21 00:28:00 -
Esrar yetiştirmekten aranan 65 yaşındaki kadın, ekipleri şok etti! Bakın nerede bulundu

Afyonkarahisar’da esrar elde etmek için kenevir eken ve 3 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan 65 yaşındaki kadın, brandanın altına saklandı. Eve baskın yapan ekipler adeta şok yaşadı.

Olay, Emirdağ ilçesine bağlı Çaykışla köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler esrar elde etmek amacıyla kenevir ekimi yapmak suçundan 3 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan T.K. (65) isimli kadının peşine düştü. Kadının evini bir süre takibe alan ekipler ardından eve baskın düzenledi. Ardından evin odunluk kısmına giren ekipler içerdeki brandanın altına baktıklarında adeta şok yaşadı. Ekipler aradıkları T.K., isimli kadını brandanın altında yakalayarak gözaltına aldı.

Yakalanan şahıs ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Bolvadin T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Metin Uyulan

Yeni kadro ile 

adem

Allah rızası için adanaya da gelin nefes aldırmayın bakın sokak numaralarına kadar veriyorum şehitduran caddesi ve cadde üzerindeki ara sokaklar torbacılar gözümüzün önünde gençlerin eline hap sayıyor etraf akşam üzeri bi çok yerden leş gibi esrar kokuları eksik olmuyor ve hürriyet sakarya okulu çevresi aynı şekil alın burdan ihbar ediyorum belki burdan bu sefer bi işe yarar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23