• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Eski korumadan çarpıcı iddia: Kaddafi ölmedi!

Yeniakit Publisher
2022-02-05 17:55:00 - 2022-02-05 17:58:56
Eski korumadan çarpıcı iddia: Kaddafi ölmedi!

Libya'nın devrik lideri Muammer Kaddafi'nin korumalarından eski bir subay olan Ayşe el-Fitouri, Kaddafi'nin ölmediğini ileri sürdü. Fitouri, 'Kaddafi'nin Sirte'ye hiç gitmedi. Oraya giden, Kaddafi'ye benzeyen Hamid Ebu Minyar'dı.' dedi.

Muammer el-Kaddafi'nin korumalarından eski bir subay olan Ayşe el-Fitouri, öldürülen kişinin akrabalarından biri olduğunu belirterek Libya eski Cumhurbaşkanının hala hayatta olduğunu iddia etti.

Russian Today (RT) kanalına konuşan Fitouri, Kaddafi'nin Sirte'ye hiç gitmediğini, oraya gidenin Hamid Ebu Minyar el-Kaddafi adında ona çok benzeyen başka biri olduğunu iddia etti.

Kaddafi'nin eski kadın koruması, "Liderim Sirte şehrine hiç girmedi, ancak kendisine benzeyen Hamid Ebu Minyar al-Kaddafi oraya girdi. Liderim, Beni Velid şehrine gitti ve daha sonra oradan da ayrıldı." dedi.
RT sunucusunun, Birleşmiş Miller (BM) tarafından yıllar önce DNA testi yapıldığını ve ölen kişinin Kaddafi olduğunu söylemesi üzerine Fitouri, "Bu doğru değil, bu konuda Birleşmiş Miller bir bir tahlil yaptıysa neden hala bir karar yayınlamadı ve neden cesedini teslim etmedi?" dedi.

Al-Fitouri, el-Kaddafi'nin halen Libya'da mücadeleye önderlik ettiğini de ileri sürdü.

(star.com.tr)

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

YA RABBİ

mesajıma üzülenler olmuş....üzülecek bir şey yok..... 

Deli Kadir

Çağrı ve Ömer muhtar filmini yaptıran bir insan olarak müslümanlara çok katkısı olduğunu düşünüyorum zaten gavur milletinin ekmeğine yağ surseyd öldürmeye kalkmaz baş tacı ederlerdi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23