• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Eski Emniyet Müdürü ‘Çok önemli’ diyerek açıkladı! Orası bizi faillere götürecek!

Yeniakit Publisher
2024-09-08 16:13:00 -
Eski Emniyet Müdürü ‘Çok önemli’ diyerek açıkladı! Orası bizi faillere götürecek!

Emekli Emniyet Müdürü Haydar Özdemir, Narin Güran olayıyla ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. 8 yaşındaki Narin’in cansız bedeninin bulunduğu dere yatağının çok önemli olduğunu ifade eden Özdemir, buradaki bulguların olayın faillerine götüreceğini söyledi.

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin'den acı haber geldi. 21 Ağustos'tan bu yana aranan Narin Güran'ın cansız bedeni köye 1,5 kilometre uzaklıktaki Eğertutmaz deresinde bulundu. Mahalleye giriş çıkışlar yasaklanırken Narin’in cansız bedeni, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Günlerdir kayıp olan ve bugün cansız bedenine ulaşılan Narin Güran Tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Dere yatağında minik bedeni çuvalın içine konulmuş halde bulunurken yetkililer olayı aydınlatmak için yoğun çaba sarf ediyor.

“Bizi faillere götürecek”
Katıldığı bir televizyon programında olayı değerlendiren emekli emniyet Müdürü Haydar Özdemir, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özdemir, “Çuval içinde bulunması bizim tecrübelerimize göre Narin’in öldürüldüğü yerin orası olmadığını tarif eder. Narin oraya taşınarak atılmış olarak kabul edilir. Narin’in cansız bedeninin bulunmuş olduğu dere yatağı bizim için çok önemli bir olay yerdir. Burada yapılacak olan incelemeler bizi olay yerine ve olayın faillerine götürecektir. Olay yerinin burası olmadığı ihtimalleri çok yüksek. Narin bir şekilde taşınmış. Zaten ifadelerde o yönde geöteriyordu. Narin görünmeyen en yakın o dere yatağına atıldı. Bu cesetten bir şekilde kurtulma yöntemidir” ifadelerini kullandı.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hasel

Bu nasıl dünyada yaşıyoruz.

Ali Hoca

İdam cezasının kaldırılması canilere cesaret veriyor bence. Öyle cinayetler oluyor ki, idamdan başka hak yerini bulmaz dedirtiyor.Narin cinayeti de bunlardan biri. Bir kaç yıl önce Ağrı'da benzer bir cinayet işlenmişti. Avrupa bize kızar diye düşünen varsa, önce ABD ye kızsınlar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23