• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

28 Şubatçı eski devlet bakanı İYİ Parti'den istifa etti

Yeniakit Publisher
2023-03-05 14:48:00 - 2023-03-05 17:24:15
28 Şubatçı eski devlet bakanı İYİ Parti'den istifa etti

28 Şubat postmodern darbe döneminde, Doğru Yol Partisi'nden istifa ederek, o tarihdeki darbecilere destek çıkan eski devlet bakanı İbrahim Yaşar Dedelek, İYİ Parti Eskişehir teşkilatındaki üyeliğinden istifa etti.

Meral Akşener’in, Altılı Masa’yı dağıtan açıklamalarının ardından İYİ Parti’deki çürük taşların istifaları devam ediyor. 28 Şubat postmodern darbe döneminde, Doğru Yol Partisi'nden istifa ederek, o tarihdeki darbecilere destek çıkan 53’üncü dönem hükümetinde Devlet Bakanlığı yapan İYİ Partili İbrahim Yaşar Dedelek, kendisi, eşi ve kızıyla birlikte partisinden istifa ettiğini açıkladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ‘Altılı Masa’nın Cumhurbaşkanı adayı belirleme süreciyle ilgili yaptığı ‘Noter masasına dönüşmüştür’ açıklamasının ardından, İYİ Parti Eskişehir teşkilatından bir istifa haberi geldi.

53’üncü dönem hükümetinde devlet bakanlığı yapan İbrahim Yaşar Dedelek partisinden istifa ettiğini açıkladı. Dedelek, “An itibarıyla Eşim Vasfiye Dedelek, kızım Aybike Dedelek Alpman ve şahsım Eskişehir İYİ Parti üyeliğinden istifa etmiş bulunuyoruz” sözleri ile partisinden istifasını duyurdu.

Dedelek, Erbakan başbakanlığı döneminde, 28 Şubatçı yasakçılara destek çıkmak için, DYP'den istifa ederek hainliğini göstermiş, kartel medyasında büyük övgülere mazhar olarak kendinden söz ettirmişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

Dedelek, doğru yolu olmayan yolsuz biri olduğunu 28 Şubat dönemlerinden biliriz, o zamanlarda devletimize verdikleri zararları çok iyi bilen biri nasıl siyaset yapabiliyor, İYİ Partinin sorumluları, içinizdeki çürük elmaları temizleyiniz ki milletin size olan güveni artsın.

bozo

İP kabız olsada gaz atarak bağırsak temizliğine başlamış aslında tamamını ıkınırken klozete bıraksa daha hayırlı olur çünkü hdpkk chpkk fetö vb karışık ilişkilerle ne kadar yol yürünebilirki diye düşünüyorum...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23