• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Eski CHP'li Sevigen iki büyükşehiri işaret etti: Kaybedecekler

Yeniakit Publisher
2023-08-06 07:53:00 -

CHP'nin Eski Genel Sekreteri Mehmet Sevigen, CHP'de yaşanan koltuk savaşına ilişkin gündemde yer alan son detayları A Haber'de aktardı.

Sevigen, "Ekrem İmamoğlu tekrar İstanbul'a aday olmayı düşünüyor. Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kurultayı kazansa bile başarılı olması gerekiyor. CHP seçime gittikleri zaman bu aday Ekrem İmamoğlu olur başka biri olur fark etmez, Ankara ve İstanbul'u kesin kaybederler.

 

Seçimlerde Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve 7'li masada bulunan bütün liderler de yenildi. CHP kendi hatalarına baksın iç politikada ne yaptık, dış politikada ne yaptık bunlara bakılması lazım. Bunlar tartışılmadan Kemal Kılıçdaroğlu bütün yakın çevresindekileri kapının önüne koydu, o kapının önündekiler ise Ekrem İmamoğlu'na sığındı, ona kılavuzluk yaptılar." dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hasel

Ankara ve İstanbulda hizmet yok.Tabii kaybedecekler.Hizmet yapmama,vatandaşı aptal yerine koyma demektir.Sadece o iki şehri değil;Türkiyedeki mevcut chp belediyelerin %80-90 nını da kaybedecekler.Hiçbir chp li belediyelerinde gözle görülür hizmet yok.Yalana,algıya ve zamana oynuyorlar.

Venedikli

Biraz yağmur yağdımı Venediği andıran İzmiri, Ankarayı ve İstanbulu C.Heykel P. zaten şimdiden kayıp etti. Halk 4 senedir bu şehirlerde çile çekiyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23