• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Esenyurt'taki CHP-DEM kavgasında yeni perde! Olan işçiye oldu..

Yeniakit Publisher
2024-04-09 21:51:00 - 2024-04-09 23:21:38
Esenyurt'taki CHP-DEM kavgasında yeni perde! Olan işçiye oldu..

CHP'nin bir önceki dönem Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, DEM-CHP Eşbaşkanı Ahmet Özer'i hedef aldı.

CHP ile terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı DEM Parti arasında Kandil uzlaşısının yapıldığı Esenyurt'ta eski başkanla yeni başkan arasındaki kriz büyürken olan işçiye oldu.

Esenyurt Belediye Başkanı seçilen CHP-DEM Eşbaşkanı Ahmet Özer, bir önceki dönem Esenyurt İlçe Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'un belediye kasasını boşalttığını, son hafta da usülsüz işe alım yaptığını iddia etmişti.

Olan işçiye oldu! SMS'le işçi kıyımı

"Değerli Esenyurt halkı; biz seçim öncesi verdiğimiz “kimsenin ekmeği ile oynamayacağız” sözümüzün arkasındayız. Ancak bu kasıtlı durum kesinlikle bu kapsam içinde değildir." bahanesine sığınan Ahmet Özer, birçok işçiyi SMS atarak işinden kovdu.

Kemal Deniz Bozkurt bugün uzun bir açıklama yayınlayarak Ahmet Özer'i hedef aldı.

Bozkurt hakkındaki suçlamaları reddederken usülsüz işçi alınmadığını ve kovulan işçilerin haksızlığa uğradığını belirtti.

Kemal Deniz Bozkurt'un açıklaması şöyle:

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Umuda

Kısaca sonuç şu; DEM le işbirliği yapan CHP li yeni Başkan SMS ile insanların ekmeği ile oynamış kimsenin ekmeğiyle oynamam sözüne rağmen üstelik gene CHP li insanları işten atmış demek ki seçimden önce yalan söyleyip halkı aldatmışlar bunlara güvenip oy verenler mahçup oldu mu acaba.

asim keskin

muz cumhuriyeti oldugunmuzun kaniti. SMS le isten cikarilmak nasil bir sey biri bana anlatsin. Is hukuku, hak hukuk, nerde? sms is hulunun yerinimi aldi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23