• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Esenler’den Akit’e ‘özel’ ödül

Yeniakit Publisher
2013-02-07 21:02:00 - 2013-02-07 21:03:36
Esenler’den Akit’e ‘özel’ ödül

Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen “Türkiye’nin Enleri 2012” ödülleri sahiplerini buldu. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun da katıldığı ödül töreninde, gazetemiz Akit’e 2012 Özel ödülü takdim edildi. Akit’in ödülü, Esenler Belediye Başkanı Tevf

MEHMET ÖZMEN / İSTANBUL
Esenler Belediyesi’nin bu yıl üçüncü kez düzenlediği “Türkiye’nin Enleri” ödülleri önceki gece düzenlenen bir törenle sahiplerine sunuldu. Siyasetten sanata, spordan iletişime, iş dünyasından sivil toplum kuruluşlarına kadar birçok kategoride verilen ödüller, Esenler’de oturan vatandaşların oylarıyla belirlendi. Ödüller önceki gece Esenler Kültür Merkezi’nde düzenlenen bir törenle takdim edildi. Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’nun ev sahipliği yaptığı törene; gazetemiz İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu başta olmak üzere İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, ödül alan birçok ünlü isim ve Esenlerliler katıldı.
AKİT’E YILIN ÖZEL ÖDÜLÜ
Ödül töreninde, gazetemiz Akit’e 2012 Özel ödülü verildi Akit’in ödülü, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu tarafından İcra Kurulu Başkanımız Mustafa Karahasanoğlu’na takdim edildi. Ödülünü aldıktan sonra kısa bir konuşma yapan İcra Kurulu Başkanımız Mustafa Karahasanoğlu, Esenler Belediyesi’nin hem belediyecilik hizmetinde hem de kültür sanat aktivitelerinde çıtayı her geçen gün yukarılara çıkardığını söyledi. Karahasanoğlu, bu anlamlı çalışmadan dolayı Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’yu ve belediyle çalışanlarını tebrik etti.
MUTLU: MEMLEKETİN
İYİ İŞ YAPANLARA İHTİYACI VAR
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Başkan Göksu’yu töreni düzenledikleri için tebrik ederek, “En olmak kolay değil, zor bir şey. Büyük mücadele gayret gerekiyor. İşinizi çok iyi yapmanız gerekiyor. Esenler’de insanımız bunu çok güzel yapıyor. İşini iyi yapanlara bu memlekette çok ihtiyaç var. Bu nedenle enlerin sayılarının artmasını istiyoruz. Başarılarınızın devamlı olmasını temenni ediyorum. Yolunuz açık olsun. Enler sıralamasında en üstlerde olmanızı diliyorum” diye konuştu.
“MEDYA İYİYİ YAZMALI, İYİYİ SUNMALI”
İyileri ödüllendirmek gerektiğinin altını çizen Vali Mutlu, “İyileri tanıtmak göz önüne çıkarmak hayatın önemli işlerinden biridir diye düşünüyorum. Maalesef haber odaklı baktığımızda medyamız alınmasın tabii onlar habercilik yapıyorlar. Haberlerde ararız hep iyi nerde. Biraz da iyi haberler bulalım, güzel şeyleri görelim. İyi olan her şey insana moral verir, neşe verir hayata bağlar. Onun için iyi değerlidir. Aramızda ne kadar iyi varsa biz de o kadar iyi oluruz. Esenler’de oy kullanan 75 bin insanımız sadece iyileri seçmediler, iyiliği de seçtiler” şeklinde konuştu.
KOTİL: ÖNEMLİ OLAN BİLİM
ADINA ÖDÜL ALMAK
‘Uluslararası Alanda En Başarılı Kurum’ dalında birinci olan Türk Hava Yolları (THY) adına ödülü Genel Müdür Temel Kotil aldı. Kotil, “Bu ödül 30 bin çalışana ait. Önemli olan sanat ve bilim adında ödüller almak. Bu alanda ödül alan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” diye konuştu.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23