• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Eşeklerin nikâh şahidi ‘Kılıçdaroğlu’ ve ‘Aygün’ olsun

Yeniakit Publisher
2014-10-16 08:15:00 - 2014-10-15 22:40:08
Eşeklerin nikâh şahidi ‘Kılıçdaroğlu’ ve ‘Aygün’ olsun

Yaptıkları gereksiz faaliyetlerle sürekli gündeme gelen CHP’li belediyeler, bu sefer de eşekleri evlendirme olayıyla kamuoyunu meşgul ediyor. Önceki hafta CHP’li Büyükçekmece Belediyesi, hayvanat bahçesindeki 2 eşeğin evlendirildiğini duyurarak eşeklere evlilik cüzdanı hazırladı. Bir eylemle anamuhalefet partisini protesto eden hayvanseverler, eşeklerin nikâh şahitliğini Kılıçdaroğlu ile Aygün’ün yapmasını istedi.

AKİT / ANKARA – Yaptıkları gereksiz faaliyetlerle sürekli gündeme gelen CHP’li belediyeler, bu sefer de eşekleri evlendirme olayıyla kamuoyunu meşgul ediyor. Önceki hafta CHP’li Büyükçekmece Belediyesi, hayvanat bahçesindeki 2 eşeğin evlendirildiğini duyurarak eşeklere evlilik cüzdanı hazırlamıştı. Belediyenin bu tavrını eleştiren Çankaya Hayvanseverler Platformu da CHP Genel Merkezi önünde eşekleri temsili olarak evlendirerek, Anamuhalefet Partisi’ni protesto etti.

CHP BOŞ İŞLER BELEDİYESİ

5 yıl önce boş bir arazide ayağı kırıldığı için ölüme terk edilen Kadife isimli  eşek, İstanbul Büyükçekmece Sahipsiz Hayvanlar Bakım Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından bakıma alınmıştı. 2 sene önce de Kadife, sahipsiz olduğu için barınağa teslim edilen Karakaçan ismi eşekle aynı barınağa konulmuştu. Zamanla ziyaretçilerin akınına uğrayan eşeklerin birer aile olduğunu belirtmek için de CHP’li Büyükçekmece Belediyesi, mühürlü ve imzalı “Hayvanlar Arası Evlilik Cüzdanı” hazırlamıştı. Belediye adına çiftin cüzdanlarını kaldıkları merkezde Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Selami İnce tarafından sahipsiz hayvan bakım tedavi ve rehabilitasyon merkezi yetkililerine verilmişti. CHP’li belediyenin bu tavrı CHP Genel Merkezi önünde protesto edildi. Çankaya Hayvanseverler Platformu, Büyükçekmece Belediyesi’nin eşekleri evlendirmesini “boş iş” ve “onur kırıcı” olarak değerlendirdi.

EŞEKLİ EYLEM

CHP Genel Merkezi önünde toplanan Çankaya Hayvanseverler Platformu üyeleri, gelinliği andıran tüllerle süslenmiş 4 eşekle birlikte eylem yaptı. Grup adına basın açıklaması yapan Platform Başkanı Mürsel Akyüz, İstanbul Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün iki sahipsiz eşeği evlendirmesini protesto etmek için toplandıklarını açıkladı. Akyüz, Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün’ün başlattığı akıma CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılmasını istediklerini kaydetti. Akyüz, eşeklerden bir çiftin nikâh şahitliğini Kılıçdaroğlu’nun, diğer çiftin nikâh şahitliğini de CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün’ün yapmasını istediklerini söyledi. Platform üyeleri, yanlarında getirdikleri bilezikleri eşeklere takarak eylemlerini sonlandırdı.Yeni Akit

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23