• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Eşcinsel sapkın Murat Övüç iyice azıttı! 'Benim neyim eksik' deyip...

Yeniakit Publisher
2021-08-20 21:06:00 -
Eşcinsel sapkın Murat Övüç iyice azıttı! 'Benim neyim eksik' deyip...

Sosyal medya paylaşımları ile ahlaksız yaşam tarzını topluma teşhir ederek gündeme gelmeyi amaçlayan Murat Övüç, bu kez de evliliğin sembolü gelinliği çirkin işlerine alet etti.

yeniakit.com.tr

Sosyal medyada çektiği videolarda insanlara hakaret ve küfürler yağdırarak şarlatanlık yapan eşcinsel azgın Murat Övüç, bu kez de evliliğin sembolü gelinliği çirkin işlerine alet ederek gündeme gelmeye çalıştı.

Murat Övüç, kendisine özel diktirdiğini belirttiği gelinlikle fotoğraf çekip, sosyal medya hesabından paylaştı. Eşcinsel sapkının, düğünde kadınların giydiği gelinliğin masumiyetini lekelemeye çalışması, sapkın zihninin acilen tedavi edilmesi gerekliliğini gözler önüne serdi.

Gelinlikli pozlarına tepki yağdı

Mağazada gelinliği giydikten sonra video çektirerek modacısını öven şarlatan, "Bütün kraliçeler ona yaptırıyor. Benim neyim eksik. Muhteşem" dedi. Övüç'ün iğrenç paylaşımına tepki yağdı.

Oğlu silah görüntüleriyle gündeme gelmişti

Murat Övüç adlı sapkın, son olarak da oğlu Burakcan Övüç'ün özel otomobilinde kaydettiği görüntü ile gündeme gelmişti. Burakcan Övüç, bir yandan aracı kullanırken diğer yandan insanların olduğu yöne doğru fütursuzca art arda silah sıkmıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Nur Ahmet

Bunları tedavi değil,sabun fabrikasına göndermek lazım.Sapkınlık hastalık değil,azgınlıtır,yoldan çıkmaktır,helakın sebebidir,.Hayvanlarda bile bu tür lanetlik yoktur.Bunlar esfele safilin sakinleridir.

Ertuğrul Maraşlı

tik tok denen adli internet sitesinde sapkınlıklar i övenler bunun ğibi naletlenmiş insanlarında böyle cesaretlendirmek ğayet doğal müslüman ülkemizde
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23