• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Eşcinsel sapıklar gazetemizi Avrupalı ağababalarına şikayet etti!

Yeniakit Publisher
2021-06-12 23:20:00 - 2021-06-13 00:52:03
Eşcinsel sapıklar gazetemizi Avrupalı ağababalarına şikayet etti!

Aile yapımızı ifsad projesinin en önemli ayaklarından birisi olan Avrupa fonlu eşcinsel sapıkların savunucuları, amaçlarına engel olarak gördükleri gazetemizi hedef aldı.

 Yeniakit.com.tr 

Yazarları eşcinsel sapıklardan oluşan Kaos Gl, sapkınlıklarını ve faaliyetlerini konu edindiğimiz, toplumumuzu uyaran içeriklerimizden dolayı gazetemizi hedef aldı.

 'Akit'in homofobik nefretinin Mayıs seyri'

Bugüne kadar her ay başında aldıkları kayıtları 'rapor' olarak sunup, sapkınlıkla mücadele eden kişi ve kurumları hedef gösteren sapıkların yayın organı 'Kaos Gl', bu kez amaçlarına en büyük tehdit gördüğü gazetemize ait aylık bir 'rapor' hazırladı. 'Akit'in homofobik nefretinin Mayıs seyri' başlığını kullanan Kaos Gl, satır aralarında da 'Akit’in cinsiyetçi-homofobik nefreti', 'Akit’in homofobik nefret siyaseti', 'Akit’in kültür-sanat ve medyada nefret siyaseti' ve 'Akit yazarlarından homofobik nefret köşeleri' ifadelerine yer verdi.

Ağababalarına şikayet ediyorlar

Türk toplumunda küçücük karşılığı olmayan sapıklar, kendilerini rahatsız eden haberlerimizi, linkleri ile birlikte paylaşarak hedef gösterdi. Avrupa fonları ile beslenen, tek gayeleri ahlak ve aile yapımızı bozmak olan sapıklar, yayımladıkları raporla gazetimizi ağababalarına da şikayet etmiş oldu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Merdo

Yalan mı cinsiyetçi ve homofobiksiniz. Dinen eşcinsel olmak yasaklanmamıştır eşcinsel ilişki yani ters ilişki yasaklanmıştır. Karı koca arasında bile olsa ters ilişki yasaktır. Akit ... bir gazete ve hükümet maalesef size uyarak büyük hatalar yapıyor. Mesela istanbul sözleşmesinin kaldırılması, ayasofyanın müzeden camiye çevrilmesi. Bi işe yarar baskınız süresiz nafakanın kaldırılmasıydı desteklediğim. Onu da beceremediniz.

hizipsavar

o zaman doğru yoldasınız. destekleyen ibneler düşünsün
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23