• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erzurumlu HDP ile ittifakı protesto etti! İmamoğlu dadaşları kışkırttı, kışkırttı, kışkırttı, arbedeye sebep oldu

Yeniakit Publisher
2023-05-07 21:19:00 - 2023-05-07 22:52:59
Erzurumlu HDP ile ittifakı protesto etti! İmamoğlu dadaşları kışkırttı, kışkırttı, kışkırttı, arbedeye sebep oldu

Önceki gün düzenlediği Mardin mitinginde atılan PKK terör örgütü elebaşısı Abdullah Öcalan sloganlarına eşi ile birlikte zafer işareti ile karşılık veren CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Erzurum mitinginde protesto edildi.

İmamoğlu, otobüs üzerinde kendisini dinleyen az sayıda Erzurumluya hitap ederken, bir grup Erzurumlu da Millet İttifakı'nın HDP ile işbirliğini protesto etmek amacıyla alana geldi.

Ootobüsün üzerinde mitingine devam etmek yerine kışkırtan ifadeler kullanan İmamoğlu arbede yaşanmasına sebep oldu.

Konuşmasına devam etmek yerine kışkırtan ifadeler kullandı

Kendisine ve kendisini izleyen az sayıda Erzurumluya saldırı varmış gibi konuşmasını yarıda kesen İmamoğlu, Erzurum Emniyet Müdürü hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyledi. Konuşması sırasında defalarca, "Bunu seyreden polisler, devam edin, devam edin.." dedi.

Protesto edenlerle kendisini dinleyenleri aklı selim davranmak yerine kışkırtıcı ifadelerle karşı karşıya getiren İmamoğlu, arbede çıkmasına sebep oldu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Salih

PKK PYD feto dhkp lgbt HDP CHP ip SP ABD AB ve diğer ülke düşmanlarının toplu halde Türkiye'ye karşı ihaneti Allah CC fırsat vermesin bozguna uğratsin

resat

bunların uzmanlık alanı fitne ve fesad çıkarmaktır ,,gezideki bildiriyi okuyan kişi şimdi belediyede bir bölümün müdürüdür ,,bunlar teşkilat, teşkilat ,, fitne üretme teşkilatı ,,hepsi böyle ,kavalada maralin yegeni dir , gezi fitnesinin mimarlarından ,,
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23