• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erzurum Valisi İmamoğlu'nun provokasyonunu anlattı!

Yeniakit Publisher
2023-05-07 22:49:00 - 2023-05-07 23:32:59
Erzurum Valisi İmamoğlu'nun provokasyonunu anlattı!

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum provokasyonunu CNN Türk canlı yayınına bağlanan Vali Okay Memiş anlattı.

"Sayın İmamoğlu'nun ve diğer partilerin taleplerinde birinci görevimiz güvenliği sağlamaktır." diyen Vali Memiş, "Aslında emir komuta zinciri YSK'dadır. Buna rağmen bize yapılan müracat sebebiyle, İmamoğlu'nun esnaf ziyaretine uygun koşullarda konuşma yapacağı yerlerde güvenlik tedbirleri aldık. Havalimanınndan itibaren çok ciddi tedbir aldık." ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'nun bilgilendirdiği alanın dışına çıktığını belirten Vali Memiş, "Özellikle vurgulamak istediğim şey, İmamoğlu'nun ziyaret alanı bizim resmi olarak tespit ettiğimiz yerde olmamıştır. Kendilerinin esnaf ziyareti yerinde ve yapacağı konuşma için güvenlik tedbirlerini aldık. Eğer miting yapacaksanız miting alanında buyrun dedik, istediğiniz yerde miting yapın biz gerekli tedbiri alırızdedik, ancak onlar miting yapılmak istenmediğini esnaf ziyareti olacağını söylediler." dedi.

Vali Okay Memiş, sözlerini şöyle tamamladı:

Konuşma sonrası beklemediğimiz şekilde müdahaleler gelişti. Ancak orada toplanandan çok daha kalabalık bir şekilde polis arkadaşlarımız görev başındaydı. Mevzuat gerektiği gibi miting alanı neresiyse orayı söyledik. Biz kendilerinin bu ziyaretinde bütün tedbirleri aldık. Oradaki toplanan vatandaş sayısından belki daha fazla polis arkadaşlarımız görev başındaydı. Hatta iş biraz daha ileriye gidince TOMA'larımız olaya müdahale etti. Belli bir kısım tarafından eleştiriliyor. Sineye çekiyoruz. Biz bütün tedbirlerimizi eşit olarak almaya gayret ediyoruz. Şu an olayın sıcaklığı devam ediyor. Bütün tespitlerimizi yapacağız. Yargıya intikal ettireceğiz.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

emir

ah benim milletim bu gibileri nasıl başımıza musallat ettiniz.oyunuza saygılıyız da bu kadarı da fazla. söyletecek söz bulamıyorum.içişleri bakanımız ne kadar da doğru demiş.katılmamak elde değil. bunlar yarın ülkenin başına geçerse vay milletin haline...

ÖMERHAYAN BİN YIL ÖNCE DİYOKİ

CELADINA AŞIKOLMUŞSA BİRMİLLET İSTER EZAN DİNLET İSTER ÇAN ALMIYOSA İBRET MÜSTAHAKTIRONA HERTÜRLÜ ZİLLET EN TEHLİKELİ İNSAN TİPİ AZ ANLAYAN ÇOK İNAN ADAMA SORUYAON BEN SENİN DEDENİN PETROLÜNÜ ALSAM SENİN BABANA SANA SATSAM BENİ SEVERMİSİN ÖLDÜRÜRÜM DİYENE RASLADIM SEN LAİK DEMOKRAT BATICIMISIN EVET SENİN SOYAN LAİK DEMOKRAT LAR DİYON İNANMIYO BEDÜZAMAN SAİD NURSİ DİYOKİ İNADIN GÖZÜ MELEĞİ ŞEYAN GÖSTERİR ŞEYTANKİM MELEK KİM AÇIM DİYEN NEYİLEN YAŞAMINI KIYASLIYO NEYİ ALIRKEN ALDIĞINA NEKDAR NEYLEN ÖDEMEYAPITIĞINI DÜŞÜNSÜN EKSİN YESİN ALMAYAUĞRAŞSIN KALANLAN O ALDIĞI TEKNOLOJİYİ ÜRETMEKMİ KOLAY DÜŞÜNSÜN
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23