• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ersan Şen, CHP'li seçmene çağrı yaptı: Oy vermeyin

Yeniakit Publisher
2024-02-12 23:27:00 -

CHP'ye yakınlığı ile bilinen Sözcü Tv'de açıklamalarda bulunan avukat ve yorumcu Ersan Şen, zoraki adaylara oy verilmemesini istedi.

Muhalefete yakınlığıyla bilinen yorumcu Ersan Şen, ana muhalefet partisinin İstanbul'un Beşiktaş, Kadıköy ve Bakırköy ilçelerinde aday seçerken seçmeninin taleplerine karşı dayatmacı yöntem benimsediğini söyledi.

CHP'ye jakoben benzetmesi

Sözcü TV'de CHP'ye isyan eden Şen, "Ey siz Kadıköylüler, ey siz Beşiktaşlılar, ey siz Bakırköylüler, Cumhuriyet Halk Partisi size tepeden inme adaylar gösteriyorsa, parmakla işaret ediyorsa, Jakoben siyasi metodu devam ettiriyorsa sizde CHP’nin zoraki gösterdiği adaylara oy vermeyin kardeşim, kim hizmet edecekse ona oy verin. Önemli değil kim olup olmadığı." sözlerini sarf etti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Adalet

Akp li Kurum u kim aday gösterdi. Halkin isteğiyle mi old:)

hasel

Ersan Şen doğru söylemiş.Dayatılan adaylara oy vermeyin,hizmet yapacak adaylara oy verin diyor.Zaten işin doğası da budur.Hangi chp adayları şimdiye kadar iş yapıp verimli olmuş.Edindiğim tecrübe:kendine,çevresine ve cebine iş yapıyor.Bu devrede HİZMET PARTİSİ varken başkasına oy verilmez.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23