• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ergün Diler: En güvendikleri isim bize çalışıyor

Yeniakit Publisher
2015-02-13 14:58:00 - 2015-02-13 15:18:39
Ergün Diler: En güvendikleri isim bize çalışıyor

Takvim gazetesi yazarı Ergün Diler bugün yayınlanan köşe yazısında baronlar ve adamlarının en güvendikleri ismin Türkiye'ye çalıştığını söyledi.

YENİAKİT.COM.TR - Takvim gazetesi yazarı Ergün Diler, bugünkü köşe yazısında "Devletler arası ilişkiler pekçok bilinmeyeni de beraberinde getirir! Halklar neredeyse gerçeklerin tamamına yakınını görmez ve bilmez! Zaten oyunu kuran güçler bunun bilinmesini de istemez! Büyük satrançta bazen en etkili görünen silahlar, enstrümanlar bile aslında bir piyondur. Bütün iş üst akılı çözmek ve ona göre hamle yapabilmektir!" ifadelerini kullandı.

1959'dan beri ambargo ile yaşayan Küba'nın hala gerçeği bilmediğini belirten Diler, en yeni arabanın 55 yaşında olduğu Küba'da herkesin devrimin kazandığını düşündüğünü kaydetti. Diler, "Amerika'nın hemen yanıbaşındaki fakir bir halk isyan ediyor, Rusya'nın yardımıyla komünist oluyordu! Ve bu Küba, Amerika'ya kafa tutuyordu! Tıpkı bizim gibi Küba da gerçeği bilmiyordu! Biz Cumhuriyet'i savaşarak kuruyor ancak İngilizler'e tek kurşun atmıyorduk. Tıpkı Küba gibi dünyaya meydan okuduğumuzu düşünüyor ve İngilizler'in yazdığı tarihle havalanıp gerçekten kopuyorduk! Operasyonlar böyle yapılırdı!" diyerek yazısını sürdürdü.

Takvim gazetesi yazarı, sözlerine şöyle devam etti:

"Sen düşmanı hiç görmezdin! Ama senin dibine kadar girerlerdi! Çocukların nasıl yetiştirileceğine onlar karar verir sen de o yoldan sapmadan giderdin! Aklını üst akla emanet ederdin! Tabii bunu bilmezdin!

İÇİMİZDEKİ YERLİLER

Dünyaya 5 büyük devlet yani Amerika, Rusya, Çin, Fransa ve İngitere yön verirken Müslüman dünya temsil edilmiyor hatta adam yerine konmuyordu! Ama dünya 5'ten büyüktü! Bunun gerçekleşmesi için de rüyadan uyanıp içimizdeki yerlilere rağmen yolumuza devam etmeliydik! Yola çıkıldı!

EN GÜVENDİKLERİ İSİM

Bu nedenle içeridekiler, baronlar ve adamları rahatsız! Ha bu arada yeni oyuncularla yeni oyun kuruyorlar! Ama izlendiklerini bilmiyorlar! Nereden mi biliyorum! En güvendikleri isim aslında onlara değil bize çalışıyordu! Kim mi? Biraz bekleyin!"

www.yeniakit.com.tr

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23