• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan'la ilgili flaş çıkış! "Belki de..." deyip duyurdu

Yeniakit Publisher
2023-04-12 09:15:00 -
Erdoğan'la ilgili flaş çıkış! "Belki de..." deyip duyurdu

Sabah gazetesi başyazarı Mehmet Barlas, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 14 Mayıs seçim beyannamesini açıkladığını belirterek, "Evet Erdoğan, siyasi macerasının belki de en rahat seçim çalışmasını yapıyor. Dünkü konuşmasında seçimleri kazanmaya artık daha yakın olmanın rahatlığı ve güveni vardı. Gerçekleştiremeyeceği hiçbir vaatte bulunmadı" dedi.

Sabah gazetesi başyazarı Mehmet Barlas, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 14 Mayıs seçim beyannamesini açıkladığını belirterek, "Evet Erdoğan, siyasi macerasının belki de en rahat seçim çalışmasını yapıyor. Dünkü konuşmasında seçimleri kazanmaya artık daha yakın olmanın rahatlığı ve güveni vardı. Gerçekleştiremeyeceği hiçbir vaatte bulunmadı" dedi.

Yaşanan tüm olumsuzluklara karşın, AK Parti'nin tüm anketlerde oyunu sürekli artırdığını kaydeden Barlas, "Bu yükselişinde hiç şüphesiz en büyük pay sahibi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dır. Onun bu kararlılığı ve tükenmeyen heyecanı yavaş yavaş parti teşkilatlarında da hissedilmeye başlanmış" ifadelerini kullandı.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

Sayın Reisimiz ceza evindeki kader mahkumları içinde bir çalışma yapmasını halk olarak faydalı görüyoruz.

Teoman

Rüşevet ve adaletsizliği tamamen bitirmesi lazım..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23