• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan'ın yürüttüğü bürokrasi sonuç verdi! Hamas, İsrailli bir kadınla iki çocuğu bıraktı

Yeniakit Publisher
2023-10-12 03:45:00 -
Erdoğan'ın yürüttüğü bürokrasi sonuç verdi! Hamas, İsrailli bir kadınla iki çocuğu bıraktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hamas'ın elindeki rehineleri bırakması için yaptığı görüşmeler sonuç verdi. Hamas, esir aldıkları İsrailli bir kadın ve iki çocuğunu serbest bıraktı.

İsrail ve Hamas arasındaki çatışmalarda gerilimin düşmesi ve sivil can kayıplarının engellenmesi için Türkiye girişimlerde bulunmaya devam ediyor.

Erdoğan'ın hamlesi sonuç verdi

Hamas'ın elindeki İsrailli rehineler için devreye giren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Ankara'da Hamas yetkilileriyle bir araya geldi. Erdoğan'ın yürüttüğü bürokrasi sonuç verirken, Hamas'ın silahlı kanadı Kassam Tugayları esir aldığı bir İsrailli kadınla iki çocuğunu serbest bıraktı. Al Jazeera, kadın ile çocuğunun serbest bırakılmasına ilişkin görüntüleri de yayımladı.

Ankara'da kritik görüşme

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gün içinde yaptığı diplomatik temaslarda, Hamas'ın elindeki İsrailli rehineler için devreye girmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Hamaslı yetkililer ile Ankara'da görüşmeler yaptığı öğrenilmişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hüseyin

bir kadınla iki çocuğu zaten bırakabilir erdoğanın araya girmesine gerek var mı yoksa siz mi araya soktunuz şirinlik yapmak için

Ahsen

Meral hanım elbette atalarını savunacak... Neden kızıyorsunuz...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23