• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan'ın geçirdiği kısa süreli rahatsızlığa sevinen PKK'lıların ve FETÖ'cülerin hevesi kursaklarında kaldı

Yeniakit Publisher
2023-04-26 08:14:00 - 2023-04-26 08:14:49
Erdoğan'ın geçirdiği kısa süreli rahatsızlığa sevinen PKK'lıların ve FETÖ'cülerin hevesi kursaklarında kaldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın canlı yayın sırasında kısa süreli de olsa bir rahatsızlık geçirmesi ülke düşmanlarının iştahını kabarttı. Sosyal medyadan nefretlerini kusan bu hesaplar Erdoğan'ın canlı yayına dönmesiyle büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal 7-Ülke TV ortak yayınında basın mensuplarının sorularını cevapladığı sırada kısa süreli rahatsızlık geçirdi. Programa bir süre ara verilirken yeniden ekranlara dönen Erdoğan vatandaşlardan helallik isteyerek şu ifadeleri kullandı: "Her şeyden önce üzerinize afiyet, dün, bugün yoğun kampanya çalışmaları vardı. Bu nedenle midemi üşütmüşüm. Hatta programı iptal etsek mi diye düşünmüştüm. Ama söz verdik ve geldik. Sizlerden ve seyircilerimizden helallik diliyorum."

 

Erdoğan'ın bu rahatsızlığını fırsat bilen FETÖ'cü ve PKK'lı hesaplar zehirli dilleriyle bir kez daha nefretlerini kustu. Cumhurbaşkanının dakikalar sonra ekrana dönmesiyle hevesleri kursaklarında kalan söz konusu hesaplar bu kez büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

İşte o nefret dolu paylaşımlardan bazıları:

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Koray

ERDOGAN'IN YANINDAYIZ INSAALAH.

Gültekin

Sayın Reisimizin yorgunluktan kaynaklandığını düşündüğümüz geçici rahatsızlığına öldü diye sevinen insanların karakterlerine bir bakınız, bunlar asla bizim atalarımızın torunları asla olamaz, ülkemizde ne kadar çok hizmet yabanlara karşı düşmanlık besleyen yabancılar ülkemizde ne kadar çok artmış, ey uyuyan samimi Müslümanlar, ülkemize, hizmet yabanlara, samimi liderlerimize sarsılmaz iradeyse sahip çıkalım ki, düşmanlarımızı sevindirmeyelim.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23