• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan'ın cesur Hamas sözleri rahatsız etti! İsrail'den flaş Türkiye açıklaması

Yeniakit Publisher
2023-10-25 16:45:00 -
Erdoğan'ın cesur Hamas sözleri rahatsız etti! İsrail'den flaş Türkiye açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hamas ifadelerinden rahatsız olan katil İsrail'den açıklama geldi. İsrail Kültür ve Spor Bakanı Miki Zohar, ''Cumhurbaşkanı Erdoğan terörü destekliyor, nokta. Artık Türkiye ile ilişkilerimizi yeniden hesaplamanın zamanı geldi'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin bugünkü grup toplantısında Gazze'ye günlerdir bomba yağdıran ve binlerce Filistinliyi katleden İsrail'e sert tepki gösterdi.

Batı'nın 'terör örgütü' ilan ettiği Hamas'a ilişkin de açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Buradan dünyaya sesleniyorum; son yaptıkları toplantıda yine bir araya geldiler, tüm Batı Hamas'ı bir terör örgütü olarak görüyor. Ey İsrail, sen bir örgüt olabilirsin. Bu Batı'nın sana borcu çok. Ama Türkiye'nin sana borcu yok. Ve Hamas terör örgütü değil, topraklarını ve vatandaşlarını koruma mücadelesi veren bir kurtuluş ve mücahitler grubudur" ifadelerini kullandı.

İsrail Erdoğan'ın Hamas sözlerinden rahatsız oldu

Erdoğan'ın Hamas yorumu kana doymayan İsrail'i ise beklenildiği üzere bir hayli rahatsız etti.

İsrail adına ilk açıklamayı yapan Kültür ve Spor Bakanı Miki Zohar, "Cumhurbaşkanı Erdoğan terörü destekliyor, nokta. Artık Türkiye ile ilişkilerimizi yeniden hesaplamanın zamanı geldi" dedi.

{relation id:1799052 slug:'konu-israil-olunca-cit-yok-sanatci-musveddeleri'}

{relation id:1799043 slug:'mustafi-tumamiral-yayci-kirli-plani-anlatti-teror-koridoru-israilin-plani'}

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

İSRAİL'İN BAKANI MİKİ ZOHAR'A TÜRK DEVLETİN Mİ SİZ İHTİYACI VA?R, YOKSA SİZİN Mİ VAR?, 10 MİLYONLUK NÜFUSUNLA NE YAPABİLİRSİNİZ, SİZLER ELİN ATIYLA YOLA ÇIKMIŞ ÇAKMA BİR DEVLETSİNİZ DEMEYE Bİ,LE UTANIYORUZ, ÇÜNKÜ DÜNYA KAMU OYUNA BİR DEVLET GİBİ DAVRANMIYOR VE HİÇ KURALI, UYARILARI, SİVİL TOPLUMLARI ÇÖZÜMLÜYEMİYORSUNUZ, KURALSIZ DEVLET OLMAZ.

Türkiyem

Mümin kardeşlerine sahib cıkmayana Allah da sahib cıkmaz
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23