• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan'ın Aziz Nesin'e verdiği ders gündem oldu! "Ben şeriatçiyim"

Yeniakit Publisher
2024-06-19 07:36:00 -

Aziz Nesin bir televizyon programında "Tayyip Erdoğan 'ben şeriatçıyım' diyor, böyle insanların olduğu ülkede yaşanmaz" açıklamasının üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Tayyip Erdoğan canlı yayına bağlanıyor ve Aziz Nesin'e hayatının en büyük dersini verdiği video sosyal medyada gündem oldu.

Aziz Nesin, bir televizyon programında "Tayyip Erdoğan 'ben şeriatçıyım' diyor, böyle insanların olduğu ülkede yaşanmaz" şeklinde bir açıklama yaptı. Bu sözlerin ardından Tayyip Erdoğan, canlı yayına bağlanarak Aziz Nesin'e hayatının dersini verdi. Bu olay, izleyiciler arasında büyük yankı uyandırdı ve geniş çapta tartışmalara neden oldu. Erdoğan'ın, Nesin'e verdiği cevap, birçok kişi tarafından "hayatının en büyük dersi" olarak nitelendirildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

H A

Keşke şeriatçı olsaydı. Güzel ilkem bu halde olmayacaktı. Nerden tutsan bomboş. Ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhh….

Bunlar Türkiye'deki masonlar

Anayasaya aykırı da onun için diyor ve anayasa da laiklik ilkesine dayanarak bunu idfia ediyor...kimdi laiklik her dinlere eşit mesafede olmak diyenler? ...ya onlar yalan söylüyor...ya aziz Nesin yalan söylüyor kafasına göre laiklik uyduruyor...her iki durumda da aziz nesin kendine çok büyük bir paye çıkarıyor...nitekim Sivas olaylarının müsebbibi de aziz Nesin? di? bu anayasayı Aziz Nesin gibiler yapmış diyebili
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23