• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan’ın açıkladığı koronavirüs kararları Son dakika Erdoğan koronavirüs kararları

Yeniakit Publisher
2020-03-18 12:22:00 - 2020-03-18 12:24:41
Erdoğan’ın açıkladığı koronavirüs kararları Son dakika Erdoğan koronavirüs kararları

Cumhurbaşkanı Erdoğan koronavirüs kararlarını açıkladı mı? Erdoğan koronavirüs kararlarını ne zaman açıklayacak? Son dakika Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklayacağı koronavirüse karşı alınan kararlar milyonlarca vatandaş tarafından merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün Çankaya Köşkü'nde Koronavirüsle Mücadele Eşgüdüm Toplantısı yapılacak. Toplantıda salgınla mücadele kapsamında alınacak sağlık ve ekonomi yönünden yeni tedbirler açıklanacak. Peki Koronavirüste son durum ne? Koronavirüs vaka sayısı kaç oldu? İşte detaylar...

Erdoğan koronavirüs kararlarını ne zaman açıklayacak? Son dakika Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklayacağı koronavirüse karşı alınan kararlar milyonlarca vatandaş tarafından merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün Çankaya Köşkü'nde Koronavirüsle Mücadele Eşgüdüm Toplantısı yapılacak. Toplantıda salgınla mücadele kapsamında alınacak sağlık ve ekonomi yönünden yeni tedbirler açıklanacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, bugün Çankaya Köşkü'nde Koronavirüsle Mücadele Eşgüdüm Toplantısı yapılacak. Pazartesi günü, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Çarşamba günü yeni tip koronavirüs ile mücadele çerçevesinde kapsamlı bir eşgüdüm toplantısına başkanlık edecek" demişti. 

Erdoğan koronavirüs kararlarını ne zaman açıklayacak?

Bilim Kurulu Temsilcilerinin görüş bildireceği toplantıdan önemli kararların çıkması bekleniyor. Saat 13.30'da ayrı toplanacak Bilim Kurulu ise çıkan kararları aynı anda Bakan Fahrettin Koca'ya iletecek. Bu kararlar 14.00'te Çankaya Köşkü'ndeki toplantıda Başkan Erdoğan ile de paylaşılacak.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ekonomide atılacak adımların Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bu hafta açıklanacağını bildirmiş ve "Kurumlarımız da gerekli adımları hafta boyunca atacaktır." demişti. Bu doğrultuda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklayacağı kararları milyonlarca vatandaş beklemekte.

Koronavirüste son durum ne? Koronavirüs vaka sayısı kaç oldu?

 

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, corona virüsü (koronavirüs) ile ilgili son dakika gelişmelerini açıklamıştı. Bakan Koca, corona virüsü nedeniyle 89 yaşındaki bir hastanın hayatını kaybettiğini belirtirken, vaka sayısının ise 98'e çıktığını açıklamıştı.

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23