• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Erdoğan'ı savundum diye CHP'liler küfür etti!'

Yeniakit Publisher
2015-01-21 23:55:00 - 2015-01-22 00:40:33
'Erdoğan'ı savundum diye CHP'liler küfür etti!'

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, "Ben sayın Cumhurbaşkanı'na Kemal Kılıçdaroğlu Recep Bey diyor diye tepki gösterdim. Neredeyse bütün CHP bana ana avrat küfür etti" dedi.

Turgay Güler'in sert tepkisi ve daveti üzerine Tamer Karadağlı Ülke TV'de yayınlanan 'Sıradışı' programına konuk oldu. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Kendisinden korkuyorum" diyen Karadağlı, sözlerine açıklık getirdi.

Karadağlı, "Ben bunu söyledim diye bana 'Paralelci' yaftası yapıştırılsın istemiyorum. Sayın Cumhurbaşkanı ne dedi; 'Sanatçılarımız cesur olsun' bende cesur olarak korkuyorum dedim. Ama benim korkum 'Sayın Cumhurbaşkanı gelip kulağımdan beni tutacak hapse atacak' korkusu değil ben ülkenin genel durumundan korkarım. Ben öyle her şeyden korkan biri olsam bugün buraya karşına çıkıp istediğim gibi bu sorulara cevap vermezdim. Ben kendimi rahat ifade edebileyim istiyorum" ifadelerini kullandı.

CHP'LİLER BANA KÜFÜR ETTİ

Karadağlı sözlerine şöyle devam etti: "Ben röportajı verdiğim gazeteye değil kişiye bakarım önemli olan odur benim için. Ben dün o kişiye konuştum bugün Ülke Tv'de konuşuyorum diye düşünmüyorum. Ben Turgay Güler'e konuşuyorum. Yarın başka kanalda olursun orada röportaj yaparız. Ben sayın Cumhurbaşkanı'na Kemal Kılıçdaroğlu Recep Bey diyor diye tepki gösterdim. Neredeyse bütün CHP ana avrat küfür etti bana. Önemli olan kişiler değil makamlardır. Bu ülkenin seçilmiş cumhurbaşkanı ise o zaman onun gereğini yapmanız gerekir."

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23