• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan’ı asmakla tehdit ediyordu! İsmail’den Halk TV’de iğrenç reklam

Yeniakit Publisher
2022-09-23 14:11:00 -

FOX TV'den CHP'nin kanalı Halk TV'ye geçen İsmail Küçükkaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı asmakla tehdit eden FETÖ hükümlüsü Gökçe Fırat'ın kitabını tanıttı.

İsmail Küçükkaya, Halk TV'deki programında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı bir dönem asmakla tehdit eden ve FETÖ'den yargılanan Gökçe Fırat Çulhaoğlu'nun kitabını tanıttı. Küçükkaya, kitabı kameralara göstererek "Gökçe Fırat, kitabıyla bizimle birlikte" diyerek tanıtım yaptı.

TÜRKSOLU dergisinin Twitter hesabından yapılan açıklamada da Küçükkaya'ya teşekkür edilerek, "Gazeteci İsmail Küçükkaya, Halk TV'de bu sabah yayımlanan İsmail Küçükkaya İle Yeni Bir Sabah programında başyazarımız Gökçe Fırat'ın kitabını tanıttı" denildi.

Ergenekon-Balyoz kumpas davalarına delil olarak kullanılan ve Cumhuriyet mitinglerinde açılan "Ordu Göreve" pankartını açan grubun başında olan Fırat, FETÖ'nün medya yapılanmasına yönelik soruşturmalar kapsamında tutuklanmıştı.

Zaman gazetesine destek için Çağlayan Adliyesi önündeki eyleme katılan Fırat, Bank Asya için de Twitter'dan destek mesajları yayınlamıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Rabia Zafer

ASLA BAŞARAMAYACAKLAR KAYBEDECEKLER NOKTA! ŞEREFSİZ HAİN ALÇAKLAR AHMAKLAR SŪRŪSŪ.

ŞAMİLCİ

erdoğanın kılına dokunamazsınız kılına daha değil asmak... eğirdir dağ komandoya gönüllü giden biri olarak söylüyorum özel harekatın ( jöh, pöh) bordo berelilerin ve mitin çoğu bizim tarafta alayınız gelseniz alayınızı tepeleriz...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23