• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan’dan İran ve Ermenistan’a uyarı!

Yeniakit Publisher
2023-09-26 19:37:00 - 2023-09-26 19:48:46
Erdoğan’dan İran ve Ermenistan’a uyarı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son kışkırtmalarının ardından tekrar Azerbaycan ile karşı karşıya gelen Ermenistan’a, “Kışkırtmalara gelme” uyarısı yaptı, İran’a da, “Barış iklimine katkı sağlayın” çağrısını yineledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı’nın ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, İran ve Ermenistan’a çağrı yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

Nahçıvan, konumu itibari ile de bizim için ayrı bir öneme sahiptir. 2020'deki Bakü ziyaretimizde sözünü verdiğimiz Iğdır-Nahçıvan doğalgaz boru hattının temelini attık.

Dün enerji konut alanlarında imzaladığımız 3 yeni anlaşmayla ilişkimizi güçlendirdik. Karabağ'daki terör unsurlarına yönelik gerçekleştirilen operasyonun başarısından hepimiz gurur duyduk.

Şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara şifalar diliyorum. Operasyon sırasında sivillerin zarar görmemesi için önlemler alınmıştır.

Ermenistan'ın dışardan gelen kışkırtmalara prim vermemesini diliyoruz. Komşumuz İran'ın da dahil olacağı ortak projelerle bölgemizi refah bir havzaya dönüştürmeyi istiyoruz.

Muhalefetin engelleme çabalarına rağmen 21 yılda ülkemize kazandırdığımız ulaştırma hamlelerini artıracağız.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

ERMENİSTAN, UKRAYNA'DAN DERS ALMIYORSA, BAŞINA GELECEK VAR DEMEKTİR, ONA NE ABD'DEN FAYDA OLUR, NE DE BATI DÜNYASINDAN BULUNDUĞU BÖLGESİNE ÇOK DİKKAT ETMELİ KOMŞULARIYLA TAHRİKLERE DEĞİL, BÖLGESEL NİMETLERLE İŞBİRLİĞİNİ GELİŞTİRMESİNİ BİLİRSE KAZANAN VE İSTİKRAR BULANLARDAN OLUR, AKSİ HALDE SONU OLUR.

Erdal

Reis emekli perişan.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23