• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan’a oy vermemiz için 5 dakika 45 saniyelik bir sebep! İşte Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’si

Yeniakit Publisher
2023-05-06 07:46:00 -

Bir sokak röportajcısı gece saat 02 sularında Kadıköy’ün Kadife sokağında gençlerle röportaj yapıyor. Bu seçimde kime oy vereceksiniz? Sorusuna gençlerin tamamı ‘Kılıçdaroğlu’ diye cevap veriyor. Kılıçdaroğlu’na oy verecek bu gençlerin ondan nasıl bir Türkiye bekledikleri de videoda açıkça görülüyor. İşte Erdoğan’a oy vermemiz için 5 dakika 45 saniyelik bir sebep. Videoyu mutlaka sonuna kadar izleyin.

Seçimlere sayılı günler kala bir sokak röportajcısı İstanbul’un en büyük ilçelerinden biri olan Kadıköy’e giderek gece saat 02 sularında o saatte Kadife Sokakta bulunan gençlerle bir röportaj gerçekleştiriyor.

Ellerindeki alkol şişeleriyle kafaları bulan pek çoğu LGBT’li olduğu belli olan gençler zaman zaman bir birleriyle kavgaya tutuşup yumruklaşırken kimileri de alkolün etkisiyle ayakta durmakta zorlanıyor.

Sokak röportajcısı “Buy seçimde oyunuzu kime vereceksiniz?” diye sorduğunda gençlerin tamamı “Kılıçdaroğlu” diye cevap veriyor. “Kılıçdaroğlu’nun seccadeye basmasına ne diyorsunuz?” sorusuna da ilginç yanıtlar geliyor.

Gençler Kılıçdaroğlu’na destek vereceğini söylerken içlerinden “Tuvalet terliği bile olsa Kılıçdaroğlu’na oy vereceğim.” Diye cevap verenler çıkıyor. Videoyu izlediğinizde bu gençlerin neden Kılıçdaroğlu’nu desteklediklerini ve nasıl bir Türkiye beklediklerini daha iyi anlıyorsunuz.

İşte birçoğu LGBT’li olan bu gençlerin Kılıçdaroğlu’na vereceği desteğin nedenlerini dinledikçe neden Erdoğan’a oy vermemiz gerektiğini çok iyi anlıyorsunuz.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

yiğido

Bunlarla benim oyumun aynı kategoride olmasını istemem. Bunlar düşünme özelliğini uyuşturucu ve alkolle kaybetmiş, Toplumu devleti bayrağı namusu iffeti izzeti seccadeyi dini yaratıcıyı düşünemeyen soğan patates umurunda olmayan ALKOL & FUHUŞ Ekseninde yaşayanlar. BUNLAR İÇİN TÜRKÜN NE DEVLETİ BAYRAĞI DİNİ UMURLARINDA DEĞİL. Yazık!! BUNLAR KİMİN ÇOCUKLARI, BUNLAR MAALESEF BİTMİŞLER.Ülkemde yaşamalarını istemem.Begendikleri Avruapaya defolsunlar.

yavuz

Vallahi tiplere gülmelere konuşmalarına bakınca ne yazacağımı şaşırdım. Bunlar değerlerini kaybetmiş alkolle uyuşturulmuş zehirlenmiş akıl - düşünme özelliği olmayan yaratıklar diyorum. Düşünen İnsan olarak bunlarla aynı ortamda çocuklarımı ailemin yaşamasını istemem. Değerlerini bilen düşünen insanlara köylü diyerek aşağılamaya kalkan benim için İnsan olsa, kale alırdım, ama bunlar çapulcu güruhu. Belki çapulcu demem bile bunlar için çok.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23