• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan'a karşı nankörlüğe devam! Durmuş Yılmaz, bu kez doları tutturamadı

Yeniakit Publisher
2021-10-22 23:22:00 -
Erdoğan'a karşı nankörlüğe devam! Durmuş Yılmaz, bu kez doları tutturamadı

Zamanında laikçilerin saldırılarına karşı kendisini yedirmeyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı saf tutan ve muhaliflere katılan Durmuş Yılmaz, bu kez doları tutturamadı.

 yeniakit.com.tr 

Eski Merkez Bankası Başkanı, İYİ Parti'nin ekonomiden sorumlu yöneticisi ve Ankara Milletvekili Durmuş Yılmaz, doların 10,66'yı gördüğünü zannetti. Merkez Bankası'nın (TCMB) dünkü faiz indirimi kararıyla ilgili hükümete akıl vermeye kalkan Durmuş Yılmaz, ülkenin para krizine girebileceğini iddia etti.

"Para krizine girebiliriz"

Dolar'ın 10.66 TL olduğunu sanacak kadar ekonomiyi takip eden Durmuş Yılmaz, şu iafdelerde bulundu:

"İşin hafife alınacak yanı yok. Tamam kaydi (fiat) para ve dalgalı kur rejimindeyiz, Allah korusun, MB küçük çaplı da olsa iki hamle daha yaparsa tam bir para krizine girebiliriz. Bu iş sonu hüsranla biten 'para tağşişi'ne dönmemeli. Yoksa sistem çöker" dedi.

O günleri çabuk unuttu: Laikçilerin saldırılarına rağmen Erdoğan başkanlığa getirdi

Başkan olmadan önce yaşam tarzı ve eşinin başörtüsü nedeniyle laikçiler tarafından hedefe oturtulmasına rağmen o dönem başbakan olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Durmuş Yılmaz'ı Merkez Bankası başkanlığına getirtmişti. 

Hürriyet'in 'beyaz maymun'u Ertuğrul Özkök, evin içine ayakkabıyla girilmediği için şimdilerde Erdoğan'a nankörlük eden Durmuş Yılmaz'ı hedef tahtasına oturtmuştu. Durmuş Yılmaz'ın bugünleri unutarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karşısında saf tutması "nankörlük" olarak değerlendiriliyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Veli

Yanlışa yanlış demesin mi

Ali

Zamanında kendisine saldırtan, bunu üçlü sacayağı ile yapanlar çaktırmadan gündem oluyordu. Kötü reklam iyi reklam ile gündem olup kıymete biniyordu. Reis de doğal olarak koruyup tepki veriyordu. Ama aslında Reise karşı oldukları için vizyonda kendisini sergiletenler ben bulunduğum makamdan gitmiycem diyerek diretiyordu. Bir de kendilerini milliyetçi gösteriyorlardı üçlü sacayaginda. O günler fetonun kurgu gunleriydi. Reisimiz temiz adam, doğal olarak koruma güdüsüyle tepki gösteriyordu. Ama devletin canagindan değil de Amerika'nın canagindan yiyenler, ya da yediğini zannedenler yediği canağa pislediler. Herşey 15 temmuzda aşikar oldu ay adinligi güneşli gün gibi. Şimdi de hala hesap yapıyorlar. Ülkenin batmasını isteyip herhangi bir ekonomik siyasi sosyal dalgalanmaya yerlerinden zıplayarak aha bak hükümet batırdı batiracak diyerek selam cakiyorlar millet memleket dusmanlarina
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23