• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan zalimlere karşı tek başına! Dünya bu sözleri haykıran başka lider görmedi

Yeniakit Publisher
2023-10-14 14:30:00 - 2023-10-14 15:00:11

Terörist İsrail, Filistin'e ölüm yağdırıyor. Dünyanın seyretmekle yetindiği vahşete en net tepkiyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gösterdi. Erdoğan'ın İsrail için 'terör devletidir' ifadesini kullandığı açıklaması yeniden gündem oldu.

 RECEP YEŞİL  İSTANBUL 

Arkasına küresel haydut ABD ve Avrupa'yı alan İsrail terör örgütü, Filistinlileri katlediyor.

Dünyanın seyretmekle yetindiği vahşete en net tepkiyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gösterdi.

"İsrail terör devletidir"

Dünyanın tüm bölgelerinde zalimlerin hedefindeki mazlumların sesi olan Erdoğan, abluka altındaki Filistin'de katliam yapan İsrail'e karşı en sert tepkiyi gösteren tek lider oldu.

İsrail için 'terör devletidir' ifadesini kullanan Erdoğan'ın şu ifadeleri yeniden gündem oldu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o sözleri:

İsrail bir işgal devletidir. Bunun yanında İsrail aynı zamanda bir terör devletidir. Şu anda polisiyle bütün oradaki gençleri, çocukları adeta terör estirerek vuruyorlar, F16'larıyla Gazze'ye saldırıyorlar. Bir taraftan Filistin'e saldırıyorlar. Niye? 'Ben güçlüyüm.' dedi.

'Dünya 5'ten büyüktür' dememizin sebebi işte bu orman kanunu düzenine rıza göstermememizdir.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

SAYIN REİSİM, İSRAİL TERÖR DEVLETİ İSE, NİÇİN TANIDINIZ?, NİÇİN TİCARİ İLİŞKİLER DEVAM EDİYOR? BUNLARLA NİÇİN ANLAŞMALAR YAPILIYOR? TAM ZAMANIDIR İSRAİL İLE HATTİNİ BİLENE KADAR, BÜTÜN İLİŞKİLERİ ASKIYA ALINIZ.

Osman AYDIN

BEN SAYIN CUMHURBAŞKANIMDAN SAYIN TBMM BAŞKSNINDSN ACIL BIR KSNUN ÇIKARTMALARINI ÖNEMLE ARZ VE RICA EDIYORUM EDIYOTUM YAHIDIYE ASLA TOPRAK SATILMAYACSK ÇÜNKU ONLAR BIR TOPRAĞININ DEGERININ 100 KATI KADAR KAĞIT PARÇASI DOLAR VERIP ALABILIYORLAR ALDIKCA GOÇLENIYORLAR 100 150 YIL SONRA BIZDE FILISTIN DURUMUNA DUŞUREBILIRLER BUGUNKU UÇ KURUŞ IÇIN GELECEK NESILLERIMIZIN BIZLERE DEDELERIMIZ SATMIŞ DEDIRTMEYELIM ULKEMIZE IPOTEK KOYDURMAYALIM BU SIYONISTLERIN AMACI TAMAMRN BAMBAŞKA BU KANUN ACILEN CIKMASI LAZIM ULKEMIZIN BIR BEKA MESELESI OLARAK GORULMESI GEREKIYOR SAYGILARIMLA ARZEDERIM SAGI DEGER BAŞKANIM
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23