• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan ve Putin görüştü! Putin Türkiye'ye geliyor

Yeniakit Publisher
2023-08-02 13:26:00 -
Erdoğan ve Putin görüştü! Putin Türkiye'ye geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, iki lider Putin’in Türkiye’ye ziyareti konusunda mutabık kaldı.

Türkiye’nin orman yangınlarıyla mücadelesi için Rusya’nın gönderdiği 2 adet amfibik yangın söndürme uçağı için mevkidaşına teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rus turistlerin de Türkiye’ye ilgilerinin giderek artmasından duyduğu memnuniyeti ve ortak gayretlerle bu sene turizmde rekor kırılacağına olan inancını dile getirdi.

Rusya-Ukrayna savaşı sürecinde gerilimi tırmandıracak adımların atılmaması gerektiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “barış köprüsü” olarak değerlendirdiği Karadeniz Girişiminin önemine vurgu yaptı.

Karadeniz Girişiminin uzun süre devre dışı kalmasının kimsenin yararına olmadığına, en büyük zararı da tahıla muhtaç, gelir seviyesi düşük ülkelerin göreceğine dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, uygulama döneminde yüzde 23’ler düzeyinde azalan hububat fiyatlarının, son iki haftada yüzde 15’ler oranında arttığına dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin Karadeniz Girişiminin devamı için yoğun çaba ve diplomasi yürütmeye devam edeceğini kaydetti.

Putin'den Türkiye'de doğal gaz merkezi açıklaması" target="_blank">
Putin'den Türkiye'de doğal gaz merkezi açıklaması
Putin'den Türkiye'de doğal gaz merkezi açıklaması

Gündem

Putin'den Türkiye'de doğal gaz merkezi açıklaması

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Fitne

Rusyayı zayıflatıp bölmeye çalışan Global Çete Putin'i ortadan kaldırmak isterken...neden gelsin diye ısrar edip duruyoruz?! Büyükelçiyi vuran fetöcü unutuldu mu?!

Hasel

Umarım iki lider arasındaki görüşme son derece verimli geçer.Dünya içinde hayırlı olur.Kırım yarımadasını rusya ve ukrayna paylaşsın ve bu savaş bitsin.Aksi halde felaket olabilir.Ukraynayı batı yem olarak kullanıyor ve batı savaşı bilinçli uzatıyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23