• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan, Temel Karamollaoğlu-Necmettin Erbakan sorusu karşısında duygulanmıştı! Saadetliler utanmayıp bildiklerini okudu

Yeniakit Publisher
2023-02-03 18:44:00 - 2023-02-03 19:23:05

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Saadet Partisi'ne yönelik duygusal eleştirisinden de etkilenmeyen Saadetliler, yaptıkları yeni açıklamada bildiklerini okudu.

 Yeniakit.com.tr 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT Haber canlı yayınında konuştu.

Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, "Siz Ayasofya'yı açtınız. Taksim'e cami yaptınız. Başörtüsü sorununu çözdünüz." dedikten sonra, "Bunlar merhum Erbakan'ın da hayalleriydi ama bunu siz gerçekleştirdiniz. Erbakan'ın partisi olan parti sizin yanınızda değil, karşınızda" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Selvi'ye, "Abdulkadir bizi ağlatma, karıştırma oraları." diye karşılık verdi.

Erdoğan ardından Saadet Partisi'nin 6'lı masa ile ittifakını şöyle yorumladı:

Erbakan Hocamızın o vaatlerini gerçekleştiren olmamıza rağmen ve onunla o yolda yürümüş birisi olarak şu anda tabii birilerinin farklı zeminde bu adımlara karşı olanlarla beraber olmaları insanı ciddi manada yıkıyor.

Utanmak yerine bildiklerini okudular!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinden utanmayan Saadetliler yine bildiklerini okudu.

Erdoğan'a Twitter hesabından cevap veren Millî Gazete yazarı ve Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, şu ifadeleri kullandı:

Ayasofya ibadete açıldı. Başörtüsü sorunu fiili olarak çözüldü. Taksim’e cami bir ihtiyaçtı yapıldı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz. Peki, dindarlar olarak eskisi gibi “emin” insanlar mıyız? Adil vasfımızla öne çıkıyor muyuz? Hürriyet, ehliyet, liyakatte ne durumdayız?

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Sedat X

Evet Mustafa Kaya, dindarlar olarak, eskisi gibi emin insanlar olmadığınızı bize çok net bir şekilde gösterdiniz. 

Gültekin

Mustafa Kaya kardeşine, bir Müslümanın davası ne olabilir?, Ayasofya hayali gerçekleşiyor, karşı çıkılmasına rağmen Taksime Cami yapılıyor, kangirene dönüştürülen baş örtüsü sorunu her alanda kullanılmak üzere çözülüyor, diğerlerini saymıyoruz, Kaya kardeşim sizin ittifak yaptığınız partilerle bunları dahi asla çözemezsiniz bu hakikati niçin görmek istemiyorsunuz da, olmanız gereken yerde olmuyorsunuz, bunun halk nezdinde sorulacak hesabı yok mu sanıyorsunuz?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23