• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan Kocaeli'de konuştu: Ahlaksız olanın kazanma şansı yoktur

Yeniakit Publisher
2014-03-23 15:00:00 - 2014-03-23 15:36:47
Erdoğan Kocaeli'de konuştu: Ahlaksız olanın kazanma şansı yoktur

Başbakan Erdoğan: Ahlakı olmayan bir hareketin kazanma şansı yoktur. Ahlakı olmayan bir hareket kazansa bile kaybetmiştir. Bunlar, işte bu Pensilvanya, bu Pensilvanya partileri en başta ahlaktan yoksunlar.

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisince Kocaeli'nde düzenlenen mitingde konuşuyor.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şöyle:
Bugün Kocaeli kararını vermiştir. Biz 8 seçime girdik. Kocaeli'de böyle kalabalık görmedim. Yolsuzlara, hırsızlara cevap veriyor. Biz bu hırsızları biliyoruz diyor. Bu CHP'liler hiçbir zaman anlamadı. Bu millet bizi seviyor.
Bu CHP, MHP, BDP ve Pensilvanya bir hesap yaptılar. AK Parti'nin karşısında kim güçlüyse onu destekleme kararı aldılar. Pensilvanya'daki zat yeğenleriyle montaj fabrikası kurmuş. Sen nasıl hocasın? Tek ceketi varmış o cekete MHP, CHP, rafineri her şey sığıyor. Ben senin Altunizade'deki evini de biliyorum. Pensilvanya'daki villanı da biliyorum. Ufak at da civcivler yesin.
Gezi olayları başladığı zaman yayın organlarında bir tane aleyhte yayın bulamazsınız. Bunların işin içinde oldukları ortaya çıkıyor.
Yok çevreci gençlermiş. Ellerinde molotof benim esnaf kardeşimi yakıyor bunlar mı çevreci. İnsanlar akın akın AK Parti'ye koşuyor. Bunlar hiçbir zaman millete inanmadılar. Allah'a hamdolsun sandığa, demokrasiye, vatanına, bayrağına sahip çıkıyor.
Bu örgütün içindeki samimi kardeşlerime sesleniyorum. Bizden ne istediniz de ne vermedik? 17 üniversiteniz vardı her türlü desteği vermedik mi?
Ben dershane olayını 10 yıl önce söylemiştim. Dershanelerde yavrularınızı çekin alın. Takviye kursu gerekirse bunu biz ücretsiz vereceğiz.
İmam-Hatip okullarını kim kapatmıştı? Malum. Benim imam-hatipli öğrencilerim, meslek liseli öğrencilerimiz kat sayı zulmünden kurtardık.
Okullarda Kur'an-ı Kerim dersine, Siyer-i Nebi okutulması mı seni rahatsız etti Pensilvanya?
Bu Pensilvanya'daki zat Said Nursi'yi kullandı. Şimdi CHP'yi destekleyerek Said Nursi'nin hatırasını kirletti.
Pensilvanya'daki zat, çiftiğinin yanında bir yer satın aldı, oraya da montaj fabrikasını kurdu. Orada montajlar yapılıyor. Çok kabiliyetli yeğenleri varmış.


Ahlakı olmayan bir hareketin kazanma şansı yoktur. Ahlakı olmayan bir hareket kazansa bile kaybetmiştir. Bunlar, işte bu Pensilvanya, bu Pensilvanya partileri en başta ahlaktan yoksunlar.
Bu 'tweet'i biz kapatacağız. Malum medya bize saldırıyor. Neymiş, 'özgürlüklere tahammülsüzlükmüş'. Kim olursa olsun dinlemiyorum, dünya karşımıza dikilse ülkemin güvenliğini tehdit eden her saldırıya karşı tedbir almak durumundayım.
Herkes Tayyip Erdoğan gibi düşünmek zorunda değil ama ben de birileri gibi düşünmek zorunda değilim. Şu anda hükümetime verilmiş bir irade vardır. O iradenin gereği neyse biz bunu yaparız. Türkiye'de bir İletişim Başkanlığı vardır. Telekomünikasyon, maalesef işgal altında. İşgal altında olan burada her türlü numara yapılıyor.
Şimdi bu Twitter denilen kuruluş, bu Youtube, bu Facebook; ya bunlar aileleri kökünden sarstılar. Bunlarda montaj var, her yol var. Ben aklıselim sahiplerinin hala nasıl bu Facebook'u, Youtube'yi, Twitter'ı savunduğunu anlayamıyorum. Her tür yalan var buralarda. Kalkıp da yapılmamış şeyleri, yapılmış gibi anlatanlara karşı biz tavır almayacak mıyız? Benim milletime saldıranlara karşı biz tavır almayacak mıyız?
Twitter'a uyarılar yapılıyordu, mahkeme kararı neticesinde yapılan uyarıya rağmen o hesabı kapatmıyor. Kusura bakmasınlar, neymiş 'Batı'da şöyle derler, böyle derler'. Kim ne derse desin. Biz kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Bizim göbeğimizi birileri kesmeyecek. Dünyada olanları görüyoruz. Batı, Suriye'de 160 bin kişi öldü sesin çıkıyor mu? Şu anda bu twetlere sahip çıkanlara sesleniyorum; sizin sesiniz çıkıyor mu?


AA

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23