• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan düşmanlığının en net resmi! Kılıçdaroğlu Mustafa Sarıgül'ü ziyaret ediyor

Yeniakit Publisher
2023-04-05 22:34:00 - 2023-04-06 00:01:09
Erdoğan düşmanlığının en net resmi! Kılıçdaroğlu Mustafa Sarıgül'ü ziyaret ediyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha önce kendisinin adaylığını desteklediğini belirten Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ü ziyaret edecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ü 6 Nisan Perşembe günü saat 12:00'da ziyaret edeceği açıklandı.

Mustafa Sarıgül daha önceki açıklamalarında Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olması için destek vermişti.

Sarıgül, Kılıçdaroğlu'nun "Soframızı genişleteceğiz" açıklamasını da şu sözlerle değerlendirmişti:

Aslında bu sofra bizim soframız. Mesele bizim sofraya oturup oturmamamız değil, mesele parti meselesi, sen ben meselesi değil, ittifakı koruma meselesi değil; mesele inanın ki demokrasi meselesidir. Milletin derdine derman olma meselesidir. Biz kurulduğumuz günden bugüne 'Edirne’den Kars’a kadar bir demokrasi sofrası kuracağız' dedik. 'Zengin ve bereketli bir vatan sofrası kuracağız' diyen bir partiyiz. Zaten biz bu amaçla kurulduk. O nedenle de tarafsız cumhurbaşkanı, güçlü meclis ve bağımsız yargıdan yanayız. Son yaşananlar şunu gösterdi ki 6’lı masaya umut bağlayanlar son yaşanan olaylardan dolayı biraz endişeli ve heyecanlı olduklarını görüyorum. Masanın bu havayı dağıtması lazım. Masaya yeni bir heyecan, yeni bir umut ve yeni bir enerji dalgasına ihtiyaç olduğunu bütün yurttaşlarımız söylemekte. Ben kendilerine başarılar diliyorum.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kafkas kartali

Baykal döneminde chp merkezkuruluna otele milyon dolarlık rusvet veren degilmi beni partiden atmayınız rüşveti para dolusu çantayı Baykal derhal iade etmisti kurultayda soylemisti kemalda bunu partiye alamam demjsti

Gültekin

Millet ittifakının bileşenlerin tek amacı ne adalet, ne de demokrasidir, yalnız RTE, devirmeye odaklanmalarından dolayı asla başarılı olamazlar, çünkü niyet bozuk, halk bunu yemez.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23