• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan açıkladı! Suriye’ye kara harekatı olacak mı?

Yeniakit Publisher
2022-12-14 09:53:00 -
Erdoğan açıkladı! Suriye’ye kara harekatı olacak mı?

Milyonlarca insan Suriye’ye yapılacak olan kara harekatının olup olmayacağını merakla bekliyordu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkmenistan ziyareti öncesi bu sorunun yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkmenistan ziyareti öncesi açıklamalarda bulundu. 'Suriye'ye kara harekatı olacak mı?' sorusuna yanıt veren Erdoğan, "Suriye'nin kuzeyinde zaman zaman topraklarımıza karşı yapılan saldırılara sessiz kalmamız mümkün değil bunu uyarıp, hatırlatıyoruz. Bu konuda asla taviz veremeyiz" ifadelerini kullandı.

Sessiz kalmamız mümkün değil

Erdoğan’dan ’Suriye’ye kara harekatı’ mesajı: Sessiz kalmamız mümkün değil.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan Devlet Başkanları Birinci Zirvesi'ne katılmak üzere gideceği Türkmenistan'a hareketi öncesi Esenboğa Havalimanı'nda basın toplantısı düzenledi.

Türkmenistan Devlet Başkanı Serdar Berdimuhamedov'un ev sahipliğinde Avaza'daki zirve için yola çıkacağını anımsatan Erdoğan, Dışişleri bakanlarının ön hazırlıkları tamamlamalarının ardından devlet başkanları olarak yeni bir işbirliği formatını daha başlattıklarını belirtti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Rabia Zafer

TŪRKMENİSTAN, KESİNLİKLE TAM ŪYE OLMALIDIR.

turgay

bir gece ansızın
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23