• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erbakan'dan yüce Kur'an'ı yakan İsveçli hadsize çok sert tepki!

Yeniakit Publisher
2023-01-21 01:56:00 - 2023-01-21 02:00:11
Erbakan'dan yüce Kur'an'ı yakan İsveçli hadsize çok sert tepki!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Ernakan, İsveçli ırkçı siyasetçi Rasmus Paludan, İsveç makamlarının verdiği izinle Türk Büyükelçiliği önünde yüce Kur’an'ı yakmasına çok sert ifadelerle tepki gösterdi.

 Yeniakit.com.tr 

Türkiye’nin NATO üyeliğini onaylamak için terör örgütü üyelerinin iadesini talep ettiği İsveç’te yeni bir provokasyona imza atıldı.

İsveçli ırkçı siyasetçi Rasmus Paludan, İsveç makamlarının verdiği izinle Türk Büyükelçiliği önünde yüce Kur’an'ı yaktı.

İsveç'teki hadsiz eyleme Twitter hesabından tepki gösteren Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, "İsveç'te sözde siyasetçi Rasmus Paluden'in Türkiye Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakma eylemine izin verilmesini lanetliyor ve şiddetle kınıyorum." dedi.

Erbakan mesajını şöyle tamamladı: Dinimizi hedef alan bu kirli zihinlere karşı gereken mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğimize söz veriyoruz.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

Sayın Fatih Erbakan kardeşim, elbette böylesi tepkilerimiz olacaktır, bunlar Kuran-ı Kerimi yakmakla veya yırtmakla bir şey elde edeceklerini sanan gafillerdir, bu terbiyeden, saygıdan, inançtan yoksun zavallılar her daim olacaktır, bu hak ile batıl mücadelesidir, bunlar aslında kendilerinin ne kadar inançsız olduklarının delilidir, çünkü hangi dine mensup olursan ol, inançlı her insan başka dinlere asla saygısızlık yapmaz, neden aynı karşılığı görürler. Bu hareketleriyle Kuran-ı asla yok edemezler, dinden samimi olan Müslümanlar onun hükümlerini yaşasınlar, bizim için geresi teferruattır.

akesar

Abdullah Murat kardeşime. Biraz dikkatli yazsanız. İfadeleri, cümleleri biraz düzgün kursanız. Olacak, ama biraz özen lütfen. Okuyoruz, okumak istiyoruz. Nasıl olsa kimse okumuyor diye karalama yapmayın. Tüm dostlara selamlar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23