• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erbakan hocanın çocukluğu hikayeleştirildi

Yeniakit Publisher
2016-02-21 17:18:00 - 2016-02-21 22:55:53
Erbakan hocanın çocukluğu hikayeleştirildi

54. Hükümetin Başbakanı ve Milli Görüş lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan, çocuk kahramanı oldu. Vefatının beşinci yılında Necmettin Erbakan’ı çocuklara sevdirmek için oluşturulan “Necmettin’in Dünyası” isimli seride kitap, video, bulmaca ve labirent yer alıyor. Necmettin’in Türkiye’nin ilk yerli ve milli kahramanı olacağı belirtildi.

Vefatının beşinci yılını dolduran 54. Hükümetin Başbakanı ve Milli Görüş düşüncesinin lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan, ilk yerli ve milli kahraman oldu. "Necmettin'in Dünyası" adı altında çıkarılan çocuk hikayeleri serisi, Erbakan'ın hayatından gerçek bilgiler doğrultusunda kurgulandı. Seride, "Necmettin ve Mestan", "Necmettin ve Hediye Koç", "Necmettin Otomobil Yapıyor", "Bahçede Kurulan Devlet" başlıklı hikayeler yer alıyor. Her biri 16 sayfadan oluşan hikayelerin son bölümlerinde ise çocukları bilgilendirecek ve eğlendirecek boyama, fark bulmaca, labirentler yer alıyor.

"Türkiye'nin ilk milli ve yerli karakteri" sloganıyla satışa sunulan hikayelerde, mücadele azmi, çalışkanlık, dürüstlük, milli ve manevi değerlere vurgu yapıldı.

"Necmettin'in Dünyası" internet ortamında

Kitapların tanıtımı için "www.necmettinindunyasi.com" isimli internet sitesi hazırlandı. İnternet sitesinde, hikaye özetlerinin yanı sıra oyunlar, boyamalar ve videolara da yer verildi.

Kitapları okuyan çocukların yorumlarına da sitede yer verildi. Çocukların, "Otomobil hikayesini çok sevdim", "Ben de otomobil yapacağım", "Babam bana 'en kısa sürede beraber bir otomobil yapalım' dedi" şeklindeki yorumları dikkati çekti.

Kitap almak isteyen okuyucular için sitede online satış bölümü de yer aldı. Toplu satışlar içinse kitaplar, Milli Gazete'nin Ankara'daki bürosundan temin edilebilecek.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23