• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

En iyi 4.5G hızını sunan Türk Telekom Honor 7 satışa sunuldu

Yeniakit Publisher
2016-03-19 14:12:00 - 2016-03-19 14:21:50
En iyi 4.5G hızını sunan Türk Telekom Honor 7 satışa sunuldu

Akıllı telefon kullanım oranı lideri Türk Telekom, yeni telefonu Türk Telekom Honor 7’yi satışa sundu.

Akıllı telefon kullanım oranı lideri Türk Telekom, yeni telefonu Türk Telekom Honor 7’yi satışa sundu. Huawei’nin ürettiği Türk Telekom Honor 7, etkileyici metal tasarımı ve yüksek performansıyla dikkat çekiyor.

CAT6 teknolojisine sahip Türk Telekom Honor 7, CAT4 özellikli cihazların sunduğu hızı ikiye katlayarak saniyede 300 megabit indirme hızına ulaşıyor. Türk Telekom Honor 7’yi tercih eden aboneler, Türk Telekom’un fiber farkıyla sunacağı 4.5G deneyimini doyasıya yaşayabilecekler.

Türk Telekom Honor 7, 1799 TL yerine 1.299 TL peşin fiyatı ile Türkiye’de ilk defa ve sadece Türk Telekom mağazalarında satışa sunulacak. İster mobil, ister ev telefonu, ister evde internet faturasına ek 24 ay taksitli ödeme seçeneği ile sunulan Türk Telekom Honor 7’yi alan abonelere 3 ay ücretsiz Tivibu Spor ve 50 TL değerinde Google Play alışveriş hakkı hediye edilecek.

ÜSTÜN KAMERA ÖZELLİKLERİYLE PROFESYONEL FOTOĞRAF ÇEKME DENEYİMİ SUNUYOR

Türk Telekom Honor 7, hızlı odaklanabilme özelliğiyle öne çıkan 20 megapiksel arka ve 8 megapiksel ön kamerasıyla anları göz alıcı görüntülere dönüştürüyor. Arka yüzde yer alan çift LED flaş, az ışıklı ortamlarda bile yüksek kaliteli fotoğraflar çekmeye olanak sağlıyor. Coğrafi etiketleme, otomatik odaklama, yüz tanıma, HDR, panorama gibi özellikler, profesyonel bir fotoğraflama deneyimi sunuyor.

5,2 inçlik Full HD çözünürlüğünde ekrana sahip olan Türk Telekom Honor 7, gücünü 8 çekirdekli işlemcisinden alıyor. Kullanıma bağlı olarak güç tüketimi ve performans arasında ideal dengeyi kurabilen bu güçlü ve becerikli işlemci, uzun pil ömrünü ve akıcı kullanım deneyimini bir arada sunuyor. Türk Telekom Honor 7, Kullandıkça hassasiyeti artan yeni parmak izi teknolojisi ile de telefonun tamamen koruma altına alınmasını sağlıyor.  Türk Telekom Honor 7, silver ve dark grey olmak üzere 2 farklı renk seçeneği ile sunuluyor.

Hakan Dursun: “Müşterilerimize, Türk Telekom’un fiber farkıyla sunacağı en iyi 4.5G hızını son teknolojiye sahip cihazlarımızla deneyimleteceğiz”

Müşterilerine en iyi akıllı cihaz deneyimini yaşatacaklarını belirten Türk Telekom Bireysel Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun, şunları söyledi:

Yüzde 66 ile akıllı cihaz kullanım oranında sektörün açık ara lideri olarak, Türk Telekom müşterilerini Türkiye’de ilklerle buluşturmaya devam ediyoruz. Türkiye’de ilk defa ve sadece Türk Telekom müşterilerine sunulacak olan Türk Telekom Honor 7, üstün teknolojik özellikleriyle müşterilerimizin iletişimde ihtiyaç duyduğu yüksek hızın yanı sıra gelişmiş kamerasıyla da profesyonel bir çekim deneyimi sunacak. Önümüzdeki günlerde kullanıma sunulacak olan 4.5G ile başlayacak yeni dönemde, sahip olduğumuz frekanslarla entegre telekom sektörünün lideri olmayı sürdüreceğiz. Saniyede 300 megabit indirme hızına ulaşan Türk Telekom Honor 7’nin,  Türk Telekom’un fiber gücüyle sunacağı en iyi 4.5G deneyiminin tadını çıkarmak isteyen müşterilerimiz tarafından beğenileceğine inanıyoruz.” dedi.

TÜRK TELEKOM HONOR 7 TEKNİK ÖZELLİKLER:

Ekran   : 5,2 inç Full HD
İşletim Sistemi : Android 5.0 Lollipop
Arka Kamera  : 20 Megapiksel
Ön Kamera  : 8 Megapiksel
İşlemci   : 2,2 Ghz 8 Çekirdekli
Bellek   : 3GB RAM
Dahili Hafıza  : 16 GB
Boyutlar  : 143.2 x 71.9 x 8.5 mm
Ağırlık   : 157 gram
Batarya  : 3100 mAH

TÜRK TELEKOM GRUBU HAKKINDA:

175 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan Türk Telekom, Türkiye’nin ilk entegre telekomünikasyon şirketidir. Müşterilerin hızla değişen iletişim ve teknoloji ihtiyaçlarına en güçlü ve en doğru şekilde cevap verebilmek amacıyla 2015 yılında Türk Telekomünikasyon A.Ş., Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. ve TTNET A.Ş. tüzel kişiliklerini mevcut şekliyle muhafaza ederek ve tabi oldukları mevzuat ve regülasyonlara tamamen uyarak, “müşteri odaklı” ve entegre bir yapıya geçmiştir. Türk Telekom, Ocak 2016 itibarıyla mobil, sabit ses ve genişbant ile TV ürün ve hizmetlerini ‘Türk Telekom’ tek marka çatısı altında bir araya getirmiştir.

Türk Telekom Grubu Şirketleri , “Türkiye’nin Dörtlü Oyuncusu” olarak mobil, sabit ses ve geniş bant ile TV hizmetlerini sunmaktadır. Türk Telekom Grubu Şirketleri bireysel ve kurumsal hizmetler alanında geniş hizmet ağına ve zengin ürün çeşitliliğine sahiptir. 31 Aralık 2015 itibariyle 12,9 milyon sabit erişim hattı, 8 milyon geniş bant ve 17,3 milyon mobil aboneye hizmet vermektedir. Türk Telekom Grubu Şirketleri Türkiye’yi yeni teknolojilerle buluşturma ve bilgi toplumuna dönüşüm sürecini hızlandırma vizyonuyla, 81 ilde 34 binin üzerinde çalışanıyla hizmet vermektedir.

Türk Telekomünikasyon A.Ş., PSTN ve toptan genişbant hizmetlerini sunmakta olup, mobil operatör Avea İletişim Hizmetleri A.Ş., perakende internet hizmeti , IPTV, Uydu TV, Web TV, Mobile TV, Smart TV Hizmetleri sağlayıcısı TTNET A.Ş., Televizyon yayıncılığı ile isteğe bağlı yayıncılık (VOD) hizmetleri sağlayıcısı Net Ekran Şirketleri, yakınsama teknolojileri şirketi Argela Yazılım ve Bilişim Teknolojileri A.Ş., BT çözüm sağlayıcısı Innova Bilişim Çözümleri A.Ş., çevrimiçi eğitim yazılımları şirketi Sebit Eğitim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş., çağrı merkezi şirketi AssisTT Rehberlik ve Müşteri Hizmetleri A.Ş., toptan veri ve kapasite servis sağlayıcısı Türk Telekom International ve iştiraklerinin yüzde 100'üne sahiptir.

 

Yeni Akit - İsa ÖZGÜLLER - İSTANBUL

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23