• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

En hızlı akıllı telefonlar 2015

Yeniakit Publisher
2015-11-17 23:02:00 -
En hızlı akıllı telefonlar 2015

Eğer akıllı telefon alacaksanız ve daha hangi marka ve modeli alacağınıza karar vermediyseniz bu yazımız tam size göre.

Bu yazımızı okuduktan sonra kararınızı daha da netleştirecek ve hangi telefonu alacağınıza karar vermiş olacaksınız. Tabii telefon karşılaştırma araçlarını da kullanmayı ihmal etmeyin.

Apple’ in piyasaya sürdüğü iPhone 6 ve iPhone 6 Plus son dönemlerin en çok satılan telefonları arasında. Bu telefonlarla ise Samsung Galaxy Note 4 ve Galaxy S5 yarışıyor gibi görünüyor. Çünkü özellikleri bakımından bu markalar son derece tercih edilen ve insanların da beğenisini kazanmış özellikler konumunda. Ayrıca bu yarışta Sony Xperia Z3 ve LG G3 isimli telefonlar da yer alıyor. Bu saydığımız arka ve modellerin yanı sıra birçok model ve marka da piyasada bulunmakta.
 
Özelliklerine baktığımız zaman telefonların birçok özelliği mevcut. Bu özellikler arasında bir karşılaştırma yapmak ve özelliklerini beğendiğiniz telefonu almak son derece mantıklı olacaktır. Özellikle piyasada satılan telefonların pahalı olması da sizi aldatmasın. Pahalı telefon her zaman iyi telefondur tezi yanlıştır. Çünkü telefona vereceğiniz parayı telefonun hangi marka olacağı kadar o telefonun özellikleri de belirler.
 
Her insanın iyi cep telefonu özelliği birbirine göre farklılık gösterebilir. Oysa bir akıllı telefon alırken dikkat etmeniz gereken belli başlı özellikler bulunmaktadır. Bir akıllı telefon alırken ekran büyüklüğüne dikkat etmeniz, ekran çözünürlüğüne dikkat etmeniz, ppi değerine, ekranda kullanılan panel kalitesine dikkat etmeniz, bataryasına, işletim sistemine, telefonun hızına dikkat etmeniz son derece önemlidir.



Çünkü bu özellikler akıllı telefonların fiyatını belirleyen önemli özelliklerdendir. Bütün bunların yanında telefonun tasarımı, su ve toz geçirmeme özelliği, kablosuz şarj özelliği, parmak izi okuması ve buna benzer değişik özelliklere sahip olması da hiç şüphesiz ki akıllı telefonların fiyatını belirleyen temel özelliklerdendir.

Teknoloji haberleri ’ni takip ediyorsanız teknolojinin sizlere sunmuş olduğu en iyi araştırma yöntemlerini ve karşılaştırma yöntemlerini kullanarak aklınızda bulunan akıllı telefonun özellikleri ile başka marka ve model telefonların özelliklerini karşılaştırarak karar verme işleminizi az da olsa kolaylaştırabilirsiniz. Bunun yanında alacağınız telefonu canlı olarak görüp beğenmeniz de o telefonu almanızda etkili olacaktır. 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23