• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Emre Kongar'dan Kılıçdaroğlu'na başörtüsü tepkisi

Yeniakit Publisher
2022-10-07 21:47:00 - 2022-10-07 22:10:41
Emre Kongar'dan Kılıçdaroğlu'na başörtüsü tepkisi

CHP yandaşı Emre Kongar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü yasa teklifi yönelik eleştiride bulunarak, "Siz yasa önerdiniz, o da Anayasa önerdi. Haydi buyrun bakalım. İki yanlış üst üste! Olay budur. Kılıçdaroğlu yanlış yaptı diye ben üstünü örtmeye kalkmam." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun siyaset gündemini değiştiren başörtüsü yasa teklifi CHP'ye yakın isimler tarafından eleştirilmeye devam ediyor. Son olarak Emre Kongar CHP liderine tepki gösterdi.

CHP'ye yakınlığıyla bilinen Tele 1 ekranlarında Prof. Dr. Emre Kongar, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun 'başörtüsü' hamlesine tepki gösterdi. Kongar, başörtüsü konusunda Kılıçdaroğlu'nun iki yanlışı birden yaptığını belirtti.

Kılıçdaroğlu iki yanlış yaptı

Kılıçdaroğlu'nun yanlışlarının üstünü örtemeyeceğini belirten Kongar, ''Türban olayını gündeme getirmesi iki sebepten dolayı yanlıştı. Bir gündemde değil. Çözülmüş sorun. İki daha büyük bir yanlış. Din konusunda bir madde bu. Bu kozu oynamaya kalkarsanız, o güreşi kazanmanız mümkün değil. Siz yasa önerdiniz, o da Anayasa önerdi. Haydi buyrun bakalım. İki yanlış üst üste! Olay budur. Kılıçdaroğlu yanlış yaptı diye ben üstünü örtmeye kalkmam. Bunun üstünü örtmek için bana baskı yapmaya kalkarlarsa orada durmam. Ne o gazetede yazarım ne o televizyonda konuşurum.'' diye tepki gösterdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Murat

Oy uğruna alevilere yapılan açılım Müslümanlar arasında ki fitneyi körükleyecektir. Reis bey büyük hata yaptı. Müslümanca bakan bu fitneye düşmez. Yazıklar olsun

BUNUDA GÖRDÜK

Bunun üstünü örtmek için bana baskı yapmaya kalkarlarsa.NEYMİŞ BUNLARI BİRİLERİ BASKILIYORMUŞ.VAYBE HÜR BASINA BAK.SİZİGİDİ SİZİGİDİ MANGIRCILAR
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23