• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Emeklilere canlı yayında duyurdular! Hesaplara o tarihte yatırılacak: Başvuru şartı yok! Zamlı ikramiye...

Yeniakit Publisher
2024-02-14 20:42:00 - 2024-02-14 22:36:12
Emeklilere canlı yayında duyurdular! Hesaplara o tarihte yatırılacak: Başvuru şartı yok! Zamlı ikramiye...

Emeklilerin yüzü gülecek! Emekliler hem seyyanen zammı ve ikramiyeleri merakla bekleniyor! Canlı yayınında sürpriz bir açıklama geldi. Detaylar haberimizde...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklileri sevindirecek bir açıklama yaparak, bayram ikramiyesine zam müjdesi verdi. Bakan Işıkhan, emeklilerin beklentilerini değerlendirerek, bayram ikramiyesinin artırılması için adımlar atacaklarını duyurdu.

Emeklilerin merakla beklediği bayram ikramiyesi konusunda Bakan Işıkhan, emeklilerin taleplerini dikkate alacaklarını ifade etti. Geçtiğimiz günlerde emeklilere yapılan maaş zammının ardından bu müjde, emekliler arasında büyük bir memnuniyet oluşturdu.

Bakan Işıkhan, 2024'ün sonunda emekli sayısının 16 milyon 400 bin kişiye ulaşmasını öngörerek, emekli sayısındaki artışa dikkat çekti. Bu durum, emeklilere yönelik politikalarda olası değişiklikleri de beraberinde getirebilir.

Özellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, geçtiğimiz günlerde emekli maaşlarına yapılan zam kararıyla birlikte "2024'ü emekliler yılı olarak ilan ediyoruz" ifadelerini kullanması, emekli ikramiyesi beklentilerini daha da artırdı. Cumhurbaşkanının bu mesajı, emeklilere yönelik olası müjdelerin sinyali olarak yorumlandı.

Milyonlarca emekli, bayram ikramiyesinin miktarını merak ederken, iddialara göre, bu yılın bayram ikramiyesinin 5 bin liraya yükseltilmesi gündemde. Emekliler, resmi açıklamayı beklerken, bu haberi heyecanla karşılıyor ve 2024'ün emekliler için bir dönüm noktası olabileceği beklentisi içerisinde bulunuyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Turan

1000 lira olarak başlayan bayram ikramiyesi olması gerektiği gibi artış yapılsaydı bu gün 17500 lira olması gerekiyordu. Lütuf gibi her yıl sakız edilip bağ bağışlanıyor havasından çıkıp bir katsayıya yada bir göstergeye bağlayın. Verilen ikramiye lütuf değil! Yaşlı, saygın insanları incitmeyin! Vebali büyük olur!

Vahap Kalyoncu

Allahınızı severseniz yapmayın etmeyin ağalar emekliye sanki sadaka verir gibi ihsanda bulunmayın ve gerçek haberlerden başka bir şey yazmayın bilesinizki hiç hoş olmuyor her gün aslı astarı olmayan haberler yazıp elinize ne geçiyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23