• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Emekli general Ahmet Yavuz hedef gösterdi, yazarımızı linç etmeye kalkıştılar

Yeniakit Publisher
2021-03-28 14:30:00 - 2021-03-28 14:31:13
Emekli general Ahmet Yavuz hedef gösterdi, yazarımızı linç etmeye kalkıştılar

Yeni Akit Gazetesi yazarı ve Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu’nun harp okulları ve astsubay meslek yüksekokullarına giriş koşullarında yapılan değişiklik sonrası kafayı çıkarıp ‘irtica’ söylemleri üzerinden “Allah Cumhuriyet’i korusun..” şeklinde açıklamalar yapan eski Ergenekon tutuklusu Hurşit Tolon’a yönelik eleştirileri eski general Ahmet Yavuz rahatsız etti. Yavuz, sosyal medya hesabından Karahasanoğlu’nun yazısını paylaşarak hedef gösterdi.

 yeniakit.com.tr 

Harp okulları ve astsubay meslek yüksekokullarına giriş koşullarında yapılan değişiklik sonrası kafayı çıkartan Ergenekon dabası eski tutuklusu ve eski general Hurşit Tolun, irtica söylemleri üzerinden yaygara kopardı. Bir yandan ‘Allah’ derken diğer yandan insanların soyut suçlamalarla temel haklarından yararlanmaması için, algı üreten Tolun, FETÖ’’nün 15 Temmuz darbe girişimini örnek gösterirken, Türkiye’deki diğer darbelerden ise tek kelime söz etmedi. Sadece 15 Temmuz’u göstererek algı üreten Tolun’a tepki ise Yeni Akit Gazetesi yazarı ve Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu’ndan geldi. Konuya ilişkin “Sizi gidi Ergenekoncular sizi!” başlıklı bir yazı kaleme alan Karahasanoğlu, “15 Temmuz hain darbe girişimine imza atanların, mevzuatta “irtica” diye bir kavramın olduğu dönemlerde TSK’ya girmiş olması, fecaatin ötesinde bir rezalet.. Sen, “irtica” diye bir suç ihdas edip, yönetmeliklere koyuyorsun. Binlerce adayı, “İrticacı” diyerek, TSK’ya almıyorsun.. FETÖ’cüleri de, “irticacı” diye gösteriyorsun.. Sonra bir bakıyoruz.. TSK’nın 300 generalinden 150’si, FETÖ’cü imiş.. Bu, nasıl olabiliyor?" diye sordu. “FETÖ’nün karakteristik özelliği, dış istihbarat örgütlerinin kuklası olmasıdır” diyen Karahasanoğlu,  "Ama, FETÖ’nün bu özelliğini gizleyen Ergenekon sanığı Hurşit Tolon, FETÖ’yü önümüze koyup, ne anlama geldiğini açıkça söyleyemedikleri “irtica”nın engellenmesini istiyor. Ve bize de hatırlatmak düşüyor. Ergenekon işte tam da budur.” ifadelerini kullandı.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Eski general yazarımızı hedef gösterdi

FETÖ'nün sulandırılması ile Ergenekon davasından yırtan eski Ergenekon tutuklusu Hurşit Tolun’a sahip çıkan eski general Ahmet Yavuz, sosyal medya hesabından yazarımız Karahasanoğlu’nun yazısını paylaşarak, “Zırvalamak serbest” notuyla hedef gösterdi. Ahmet Yavuz’un paylaşımından cesaret alan birçok kendini bilmez, yazarımız Karahasanoğlu’nu linç etmeye kalkıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

fevzi

kıt akıllı general Sllah bunlardan muhafaza buyursun

hizipsavar

madem eskiye özlem irtica o zaman nedir bu 1920-1930 a dönüş yaylama cilalama hastalığı asıl şimdi bu dönemlere dönüş iltica olmalı.  
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23