• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Elon Musk’tan 2. Çıkış Avrupa iç savaşa gidiyor

Yeniakit Publisher
2023-11-14 08:28:00 -
Elon Musk’tan 2. Çıkış Avrupa iç savaşa gidiyor

X sosyal medya platformunun sahibi Elon Musk, Avrupa'nın bir iç savaşa doğru gittiğini belirtti.

İş insanı Elon Musk, X sosyal medya platformunda (eski Twitter) İngiltere'de mültecilerle milliyetçilerin kavgasını gösteren bir video için yorum yaptı. Musk, sık sık mülteci karşıtı videolar paylaşan RadioGeona hesabındaki videoya, "Sanırım Avrupa iç savaşa doğru gidiyor" yorumunu yaptı.

DAHA ÖNCEDE MÜLTECİLER KONUSUNU GÜNDEME GETİRMİŞTİ

Elon Musk, yakın zamanda da ABD'ye mülteci akınından dolayı hükümeti göreve çağırmış, ardından Meksika sınırına gitmişti. Sınırdaki sorunlara dikkat çeken Musk, ABD'li siyasetçilerin ülkenin sınır dururken Ukrayna'yla daha fazla ilgilenmesini eleştirmişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kazdığı kuyuya kendi düşmek deniyor buna

Elon da insanları eleyin...multecîlere geçit yok diyor... Türkiye ile mülteci anlaşması imzaladılar... akılları sıra Türkiye'yi iç savaşa hazırladılar...bilmezler ki bizim medeniyetimizin asırlardır hoşgörü hamuruyla yoğrulup, dînimizin insana ne kadar değer verdiğini... tâbi onlar Türkiye'de ırkçılığın temelleri atılan...körükleyen kendisi mülteci olduğu hâlde mültecilere düşmanlık programını eline tutuşturdukları ümit Özdağ ile başaracaklarını sandılar...hatta insanlık düşmanı ümit özdağın siparişi ile ... Suriyelilerin olduğu Türkiye'de ...çok değil 20-30 yıl sonra ki Türkiye'nin hâli diye bir video ile genç neslimizin beyinlerini bile kirlettiler...korku aşılamaya kalkarak yabancı düşmanlığını özellikle de suriyeli müslüman düşmanlığının fitne ateşini yakmak için çok çalıştılar...ama olmadı...basaramayacaksınız .. çünkü biz müslümanız müslümanlar insanı... İNSANLIĞI... insanlığı YARADAN ALLAH'I sever... kazdığı çukura kendileri düşecekler... kaçış YOK
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23