• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

“ELİ TAŞLI, SOPALI VE MOLOTOFLU İLE KONUŞULMAZ”

Yeniakit Publisher
2013-09-26 22:04:04 - 2013-09-26 22:05:27
"ELİ TAŞLI, SOPALI VE MOLOTOFLU İLE KONUŞULMAZ"

“ELİ TAŞLI, SOPALI VE MOLOTOFLU İLE KONUŞULMAZ”

Türkiye’nin bütün problemlerini çözecek güce sahip olduğunu ancak sıkılı yumruklarla el sıkışmanın mümkün olmadığını söyleyen Başbakan Erdoğan, problemeri bu ülkenin insanlarının çözebileceğini belirtti. Ellerde taş, sopa, silah molotofkokteyli olursa konuşulamayacağını, diyalog kurulamayacağını ifade eden Erdoğan, problemleri çözmek için en başta birbirini duymak, dinlemek ve hoşgörü içinde yaklaşmak gerektiğini belirtti.
KILIÇDAROĞLU’NA CEVAP
AK Parti Genel Merkezi’ne ve Emniyet Genel Müdürlüğüne ait Dikmen’deki binalara yapılan saldırıyı hatırlatan Erdoğan, şunları kaydetti: “Korkup geri adım mı atacağız? Hayır” ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu’nun bu saldırıyla ilgili akıl, mantık dışı sorular sorduğunu söyleyen Erdoğan, “Eğer bu saldırılarla ilgili soru soracağı biri varsa o da kanlı örgüte kol kanat geren, o kanlı örgütle aleni aynı yolda yürüyen kendi milletvekili veya milletvekilleridir. Kendi hemşehrisi. Gitsin o soruları ona sorsun. Cevabını ondan çok daha isabetli bir şekilde alır. Şiddeti yedeğine alan her kim olursa olsun milletim ona cevabını verir ve göreceksiniz verecektir.”
CUNTACILARA GÖNDERME
AK Parti iktidarı, daha ileri demokrasi için mücadele verirken statükonun, hatta devlet içine sirayet etmiş çetelerin yanında saf tutanlar olduğuna işaret eden Erdoğan, “Türkiye’de darbelerin, çatışmaların, kaos senaryolarının bedelini çok ağır ödediği halde her kaos senaryosunda ön safta yer alanlar, rol alanlar oldu. Hiçbirine aldanmadık. Direnç gösterenlerin bile özgürleşmesini sağlayan yine biz olduk. 11 yıl öncesine kadar karşısında el pençe divan durdukları hatta selam çaktıkları kurumları bugün eleştirebilenler bunu 11 yıllık reformlarımız sayesinde yapıyorlar. Çünkü bütün dirençlerine rağmen onları da baskıdan, dayatmadan, zulümden kurtaran biz olduk” dedi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23