• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Elektronik Çakmak: TESLA!

Yeniakit Publisher
2016-01-02 18:23:00 -
Elektronik Çakmak: TESLA!

Sınırsız kullanımı, olabildiğince çok yerde sunmaya çalışan, harket ile şarj olan elektronik çakmak TESLA, Kickstarter üzerinde bağış topluyor.

New York merkezli, Mark F. Pauling tarafından oluşturulan bu Kickstarter projesi, küçük bir deney olarak yola çıkmış. İlk denemesini yine Kickstarter’da yapan Pauling, küçük hedefine ulaşmayı başarmış. Ancak o ürünü daha da geliştirebileceğini düşündüğü için bu proje hayata geçiyor.

TESLA, elektromanyetik tetikleme ve elektrik kıvılcım sistemini, Aluminyum-Magnezyum sıkıştırılmış kasa içerisinde bir araya getiriyor. Bu kasa etrafındaki kauçuk kaplama ile ürünün hem güvenliği hem de modern görünümü sağlanıyor.

TESLA İLE SINIRSIZ KULLANIM

Bu çakmağın içindeki sistemde, neodimyum mıknatısların hareketi sayesinde elektrik üretiliyor. Yani böylece çakmağı sadece sallayarak şarj etmiş ve kullanıma hazır oluyoruz. Sadece bir sallama hareketi ile, 3 saniyelik elektrik kıvılcımı üretilebiliyor.

Bu elektrik sisteminin ve başarılı kasanın en kullanışlı olduğu yerler ise dışarıdaki aktiviteler. TESLA, -40 dereceden, +50 dereceye kadar olan sıcaklıkların hepsinde sorunsuz olarak çalışıyor. Aluminyum-Magnezyum alışım ile darbeye dayanıklı ve paslanma yapmayan bir kasa sağlanıyor. Üzerindeki kauçuk ise su ve toza karşı IP55w lisanslı koruma sağlıyor.(ShiftDelete)

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23