• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Elektrikli araçlarla ilgili tedirgin eden iddia: Aslında bu yüzden üretilmişler

Yeniakit Publisher
2023-11-13 16:43:00 -

Sosyal medyada yayılan bir videoda elektrikli araçlar hakkında ortaya atılan teori tüm dünyayı korkuturken herkesi tam anlamıyla tedirgin etti.

Sosyal medyada hızla yayılan bir video, elektrikli araçlarla ilgili dikkat çeken bir teoriyi gündeme getirdi ve geniş bir tartışma başlattı. Videoda dile getirilen iddiaya göre, elektrikli araçlar "insanların nereye gideceğini kontrol etmek amacıyla üretilmiş" denildi.

Sosyal medya kullanıcıları arasında yayılan bu teori, bazı kişiler tarafından desteklense de bazı kullanıcılar bunun saçmalık olduğunu savundu.

Elektrikli araçlar konusundaki bu yeni tartışma, teknolojinin günlük hayatımızdaki rolü üzerine düşünmemize neden oluyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Pandora

Biz saten devlet ve bazi odaklar tarafından takip ediliyoruz. Cep telefonu sayesinde konumuz konuşmalarımız banka hesaplarımız ve diğer sosyal app ler dolaşma alışkanlarımız … Araba da navigasyon sayesinde Tablet Bilgisayar Diz üstü bilgisayar akılı saatler kalp pilleri Bizler 24 saat göz altındayız.

Sokak köpekleri de çipli değil mi?

Ozonu delerler şikayet ederler...ormanlari yakarlar ağacın bilimsel olarak faydası yok diye de zırvalarlar... ünyayı ısıtırlar , ısınmasından rahatsız olurlar...birde daha çok ısınmasını sağlayan elektrikli arabaları ileri sürerler...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23